Proiecte rezidentiale de blocuri noi in Iasi in zona Pacurari

Misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa-si gaseasca apartamentul perfect, in care sa simta cu adevarat ca au investit corect, fie ca vor locui in el sau si-au dorit o investitie imobiliara profitabila.

"Comision 0% - economisesti bani inca de la bun inceput".

Stim ca bugetul tau este pretios. De aceea, iti oferim toate aceste servicii imobiliare fara un comision suplimentar de agentie imobiliara. Te asiguram ca nu vei avea parte de costuri neasteptate. Economisesti de la inceput si poti sa iti planifici bugetul mult mai eficient.
Project Image
12 tipuri de apartamente in zona Pacurari
Recunoaștem și suntem recunoscători că ne bucurăm zi de zi de imaginea relaxantă a locului și de aceea ne-am dorit să simți și tu binecuvântarea celor mai frumoase răsărituri și apusuri ce se reflectă în lac, vegetația ce-l înconjoară, și cel mai important de un acces atât de facil spre oraș și tot ce ai nevoie, la doar 1,5 km de Păcurari și doar 9 minute Copou.
Ne dorim că tu să îți valorifici timpul din plin, de aceea la mai puțin de 2 minute de mers pe jos pe strada privată din complex, centru comercial CUBIC PLAZA aduce confortul mai aproape de tine! Confortul de a servi o cafea sau un prânz bun LA RESTAURANT GOODTIMES fără să fii nevoit să te deplasezi prea departe pentru asta. Confortul de a avea supermarket Mega image, la doi pași, farmacie Dr. Max, locuri de joacă pentru copii, PEPCO, sală de entertainment.
Istoric, locatii de interes, scoli, mijloace de transport in comun, farmacii non-stop.
Project Image
15 tipuri de apartamente in zona Pacurari

Ansamblul rezidential Contemporan este un cartier locuinte noi si multiple facilitati, cu o excelenta pozitionare in zona Pacurari, compus din imobile cu regim de inaltime variabil, locuinte cu 1, 2 si 3 camere, peste 1000mp de spatii comerciale, zone verzi, alei si locuri de parcare.

Istoric, locatii de interes, scoli, mijloace de transport in comun, farmacii non-stop.