Smart Apartments

Apartamente de vanzare zona CUG Iasi

21348 vizualizari
Descriere

Noul proiect rezidential Smart Apartments, situat in zona Nicolina – Cug cuprinde un numar de 5 blocuri de locuinte cu un regim de inaltime P+4E etaje insumand un total de 150 de apartamente de vanzare cu 1, 2 si 3 camere decomandate, dotate si amenajate complet.

Proiectul rezidential se desfasoara pe o suprafata totala de 2000 mp teren si dispune de o serie de facilitati menite sa ridice gradul de confort si intimitate al rezidentilor, dintre care enumeram: o functionalitate excelenta a intregului proiect cu cai de acces late, alei pietonale iluminate nocturn, loc de joaca pentru copii si echipate modern, parcari destinate vizitatorilor separate de parcarile rezidentilor, acces restrictionat si monitorizat video in intreg ansamblu rezidential.

Apartamentele din cadrul ansamblului se predau locatarilor amenajate la cheie in functie de preferintele fiecaruia cu dotari si finisaje de exceptie: placi ceramice din import, parchet laminat, centrala termica proprie cu incalzire prin pardoseala, usi interior din lemn masiv, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, prize si intrerupatoare Schneider.

Complexul Smart Apartments beneficiaza de un acces foarte bun catre punctele de interes ale zonei, cu acces asfaltat, statii de tramvai si autobuz la 400m, gradinita si scoala generala la 900m, supermarket si farmacie la 700m.

Fiecare apartament din complex beneficiaza de un loc de parcare intabulat inclus in pret.

Locuintele din complexul rezidential Smart Apartments pot fi achizitionate prin credit ipotecar, programul Prima Casa sau plata cash la preturi incepand cu 950 euro/mp util, T.V.A. 5% Inclus.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66