Proiecte rezidentiale de blocuri noi in Iasi in zona Popas Pacurari

Detalii complete despre apartamente de vanzare in proiectele de blocuri nou construite in Iasi.
Pentru majoritatea acestor proiecte comisionul platit la agentie este 0%.
Project Image
Ambience Apartments 3
4 tipuri de apartamente in zona Popas Pacurari

Ambience Apartments 3 beneficiaza de o amplasare excelenta intr-un cartier rezidential de anvergura si cu infrastuctura noua situat in vecinatatea restaurantului Popas Pacurari si a complexului comercial Era Shopping Park, aproape de statiile pentru mijloace de transport in comun.

Project Image
Era Apartments
2 tipuri de apartamente in zona Popas Pacurari

Nu ratati noile apartamente din cel de-al cincilea imobil din Complexul Era Apartments. Apartamente cu 1 si 2 camere de 35000 Euro si 45000 Euro cu suprafete de 39 mp si 55 mp.

Project Image
Atrium Garden
4 tipuri de apartamente in zona Popas Pacurari

Atrium Residence, pozitionat la doar 10 minute de centrul orasului, in zona Popas Pacurari, una din zonele cu cel mai ridicat grad de dezvoltare cunoscut in ultima perioada. Accesul facil catre ansamblu este deservit de doua strazi importante ale zonei, ambele avand iesire catre drumul european E85, plus mijloc de transport care circula in imediata apropiere a complexului.

Project Image
Soleia Residence
2 tipuri de apartamente in zona Popas Pacurari

Situat intr-o locatie deosebita, in zona PACURARI, fiind o oaza de liniste, departe de aglomeratia urbana, dar in acelasi timp si foarte accesibila, aproape de mijloace de transport catre toate zonele orasului. Va oferim apartamente cu suprafete generoase, cu un confort sporit, intr-un minicartier residential, cu un nivel de inaltime P+4+M, ce se intinde pe o suprafata generoasa, cu posibiliatea alegerii compartimentarii dorite.

Project Image
Metropol Apartments
2 tipuri de apartamente in zona Popas Pacurari

Metropol Apartments va propune ultimile 3 apartamente disponibile in bloc, finalizate si intabulate cu preturi de la 42000 Euro

Project Image
Brown Luxury
3 tipuri de apartamente in zona Popas Pacurari

Nu e doar un pseudonim atractiv, chiar e "Luxury"- cel mai mare complex imobiliar situat in zona rezidentiala Popas Pacurari, amplasat la 300 m de D.E.

Inter Imobiliare va propune spre vanzare un ansamblul rezidential BROWN LUXURY, compus din apartamente finalizate decomandate, cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete generoase, incepand de la 42 mp pana la 95 mp, intr-o locatie deosebita unde linistea este la ea acasa. Imobilul este situat aproape de mijloacele de transport, cu legaturi spre toate zonele orasului, aproape de centrul comercial CARREFOUR ERA, cu un concept deosebit si finisaje atent alese. Apartamentele se predau la cheie, cu centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica si obiecte sanitare.

Project Image
Apartamente Popas Pacurari
4 tipuri de apartamente in zona Popas Pacurari

Apartamente noi de vanzare, de 2 si 3 camere, cu suprafete intre de 63 mp si 76 mp situate in blocuri noi din capat Pacurari, in zona Rezidentiala Popas Pacurari la cateva sute de metri de Drumul European si Complexul Era Shopping Park.