Proiecte rezidentiale de blocuri noi in Iasi in zona Alexandru cel Bun

Misiunea noastra este sa ajutam oamenii sa-si gaseasca apartamentul perfect, in care sa simta cu adevarat ca au investit corect, fie ca vor locui in el sau si-au dorit o investitie imobiliara profitabila.

"Comision 0% - economisesti bani inca de la bun inceput".

Stim ca bugetul tau este pretios. De aceea, iti oferim toate aceste servicii imobiliare fara un comision suplimentar de agentie imobiliara. Te asiguram ca nu vei avea parte de costuri neasteptate. Economisesti de la inceput si poti sa iti planifici bugetul mult mai eficient.
Project Image
11 tipuri de apartamente in zona Alexandru cel Bun

Acum, mai mult ca niciodata, constientizam cât de important este ca totul s? ?e bine construit ?i la timp, la Conest Evolution construim cu dedicare ?i responsabilitate cele mai bune apartamente pentru confortul t?u ?i al familiei tale. Î?i oferim garan?ia celei mai bune alegeri ?i un raport corect între calitate ?i pre?. Ansamblu rezidential cu apartamente spatioase,  decomandate de una, doua si trei camere. Conest EVOLUTION este situat în Dacia ?i cuprinde în total 319 apartamente ?i 368 locuri de parcare supraterane, totul fiind gândit în jurul ideii de confort ?i siguran??.