Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/page.php on line 48

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 143
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Young Residence

Young Residence

Apartamente de vanzare zona Baza 3 Iasi

29151 vizualizari
Descriere

Young Residence este un nou proiect rezidential modern, situat in imediata apropiere a magazinului Carrefour Felicia, la 5 minute de mers pe jos de Iulius Mall, avand acces imediat la mijloacele de transport ale orasului. Complexul rezidential, doreste sa realizeze un stil de viata la standarde inalte, reusind sa imbine cu succes designul futurist cu bunul gust.

Young Residence a fost conceput sa ofere nu doar o simpla locuinta clientului, ci un apartament unic, in care confortul, intimitatea si siguranta sunt cerinte absolute.

Dotarile, finisajele si materialele de inalta calitate, fac ca imobilul sa corespunda celor mai exigente gusturi in materie de arhitectura si design.

Young Residence cuprinde 45 de apartamente de vanzare, cu suprafete incepand de la 35mp si pana la 51mp utili, dispuse intr-un imobil cu 2 scari, avand regim de inaltime P+4E si curte interioara cu locuri de parcare. Imobilul cuprinde apartamente cu o camera si apartamente cu 2 camere, suprafetele sunt generoase iar preturile foarte accesibile, apartamentele se predau complet finisate.

Materialele folosite sunt, cu siguranta, de cea mai buna calitate si sunt conforme cu toate normele europene in vigoare.

Si nu in ultimul rand locurile de joaca pentru copii, aleile si trotuoarele bine definite si amenajate corespunzator, spatiile verzi amenajate si locurile de parcare pentru fiecare apartament, in curtea complexului, fac parte toate din dotarile exterioare ale intregului ansamblu rezidential.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Adam

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66