Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Viva Residence - Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Viva Residence

Am început rezervările la blocul 2!

 

Viva Residence este unul din noile proiecte imobiliare nou lansate pe piața imobiliară din Iași, ce oferă noilor locatari, apartamente de vânzare cu interioare armonioase și bine compartimentate, gândite de o echipă de ingineri și arhitecți de renume. Amplasarea complexului vă dă șansa de a locui într-un mediu curat și liniștit.


Complexul rezidențial Viva Residence este alcătuit din 4 blocuri dispuse pe demisol, parter și două etaje, construite pe cadre din beton armat, iar închiderea pereților se realizează cu ajutorul cărămizilor Brikston peste care se aplică izolația exterioară din polistiren expandat de 10cm și tencuială decorativă.


Tâmplăria PVC cu geam termopan folosită la exterior este cu profil Rehau 6 camere și trei straturi de geam tip 4 Seasons, iar ca și noutate se folosesc glafuri interioare și exterioare de la aceeași companie de profil.


Toate imobilele vor fi dotate cu video interfon modern montat în fiecare apartament fără costuri suplimentare.


Finisajele apartamentelor se vor putea alege de către clientul final, cu singura condiție ca rezervarea apartamentului să se facă în timp util, iar ca materiale vor fi folosite gresie, faianță și parchet laminat, uși de interior din MDF, ușă antiefracție și obiecte sanitare de ultimă generație.


Apartamentele se predau branșate la toate utilitățile orașului, iar încălzirea se realizează cu centrală termică de apartament, iar distanța dintre blocuri este între 13 și 15 metri, pentru a nu crea senzația de lipsă a spațiului comun.


Dezvoltatorul a luat în calcul toate aspectele importante și promite unul din cele mai bune ansambluri imobiliare nou construite din zona Nicolina, gândit în detaliu, din care nu lipsesc spațiile verzi, spațiile de relaxare dotate cu bănci și alei pietonale luminate, parcări delimitate incluse în prețul fiecărui apartament.


Noii locatarii beneficiază de acces facil și rapid către toate punctele de interes major și centrele comerciale, și nu in ultimul rând, către mijloacele de transport în comun spre toate direcțiile orașului.


Achiziționează prin intermediul companiei imobiliare Inter Imobiliare un apartament în noul complex Viva Residence și primești cadou de casă nouă bucătăria mobilată pe bază de comandă la ISPAL.

 


Al doilea bloc din cadrul Viva Residence va fi predat pentru locatarilor în luna septembrie 2017.

 

Vezi galerie foto:

Vezi modul de achizitie:

 


Apartament 2 camere tip D
Suprafata utila 57 mp , Balcon 7mp
Pret promotional 48.000 euro T.V.A. 5% inclus
Apartament 2 camere tip D + gradina
Suprafata utila 57mp+30mp gradina , Balcon 7mp
49.000 euro T.V.A 5% inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 23396
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.