Vista Residence 2

Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Apartamente cu 3, 2 camere 28127 vizualizari
Descriere

Strada asfaltata si cu mijloace de transport in comun, spatiu optim cu interior luminos si confortabil si mai ales un pret corect, asta ne solicita adeseori de catre clientii nostri, iar noi asta va oferim acum in noul proiect imobiliar intitulat Vista Residence 2.

Acest ansamblu rezidential este o continuare a unui alt proiect, finalizat si locuit de locatari multumiti, situat in zona Popas Pacurari. Intreg ansamblul se intinde pe o suprafata de 2.000 mp de teren si cuprinde 3 blocuri cu regim de inaltime P+3E, fiecare dintre acestea avand cate 10 apartamente.

Accesul facil pe o strada modernizata si cu legaturi catre principalele zone ale Iasului: Pacurari, Copou, Centru, Gara, Tatarasi, Podu Ros si Nicolina la care se adauga pretul corect, seriozitatea si flexibilitatea dezvoltatorului, fac din acest ansamblu rezidential, o varianta atractiva pentru cei ce sunt in cautarea unui loc pe care sa-l denumeasca “ACASA”.

Zona este dezvoltata, cu locuinte individuale si colective noi iar complexul Vista Residence 2 este racordat la toate utilitatile orasului: canalizare, gaz metan, curent electric si apa.

Compartimentarile vin si ele in intampinarea nevoilor clientilor nostri, axandu-ne astfel pe bucatarii inchise, bai cu geam de aerisire, balcoane deschise de tip terasa si ferestre mari creand astfel, o luminozitate calda si placuta in incaperile fiecarui apartament.

Apartamentele pot fi rezervate din acest stadiu, si se accepta credit Prima Casa sau ipotecar.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
62.000 Euro
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
39.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66