Vista Residence

Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Apartamente cu 1 camere 37696 vizualizari
Descriere

Ansamblul rezidential Vista Residence, reprezinta, un concept imobiliar bine structurat, compartimentat excelent si cu o pozitionare foarte buna. Intreg ansamblu rezidential este compus din 40 de apartamente nou construite, sunt compuse din apartamente cu o camera, doua camere si 3 camere, spatii verzi si parcari aferente fiecarui apartament.

Arhitectura boema, materialele atent alese si echilibrate din punct de vedere estetic si calitativ, fac din proiectul rezidential Vista Residence, un pol de atractie, in primul rand pentru cei ce doresc sa faca o achizitie imobiliara, cat mai aproape de raportul, pret /calitate.

Acest ansamblu rezidential, ofera oportunitatea celor ce doresc sa faca o investitie imobiliara, pentru inchiriere ulterioara, un randament foarte bun, asta datorita si celor aproximativ 10.000 de persoane care lucreaza in companiile ce isi desfasoara activitatea in aceasta parte a orasului, zona de Est, ( IT, industrie, vanzari, comert, constructii, etc.)

Ansamblul rezidential este situat in cartierul Pacurari, in imediata vecinatate a restaurantului Popas Pacurari, in cea mai centrala pozitie a zonei, care se apropie de maturitatea dezvoltarii imobiliare, cu pasi repezi.

Locuitorii complexului rezidential Vista Residence, sunt aproape de tot ceea ce conteaza, in a avea un trai linistit si corect: Galeria Comerciala Era Shopping Park, Carrefour Market, cofetarii, restaurante, farmacie, precum si accesul facil al transportului in comun, prin microbuze de tip MAXI TAXI.

Accesul facil pe o strada modernizata si cu legaturi catre principalele zone ale Iasului: Pacurari, Copou, Centru, Gara, Tatarasi, Podu Ros si Nicolina la care se adauga pretul corect, seriozitatea si flexibilitatea dezvoltatorului, fac din acest ansamblu rezidential, o varianta atractiva pentru cei ce sunt in cautarea unui loc pe care sa-l denumeasca “ACASA”.

Zona este dezvoltata, cu locuinte individuale si colective noi iar complexul Vista Residence 2 este racordat la toate utilitatile orasului: canalizare, gaz metan, curent electric si apa.

Compartimentarile vin si ele in intampinarea nevoilor clientilor nostri, axandu-ne astfel pe bucatarii inchise, bai cu geam de aerisire, balcoane deschise de tip terasa si ferestre mari creand astfel, o luminozitate calda si placuta in incaperile fiecarui apartament.

Acest proiect rezidential este o continuare a altor doua proiecte imobiliare, finalizate si locuite de locatari multumiti, situat in zona Popas Pacurari. Intreg ansamblul se intinde pe o suprafata de 2.000 mp de teren si cuprinde un imobil cu regim de inaltime D+P+2E, cu parcari supraterane si subterane destinate celor 40 de apartamente nou construite, deja finalizate.

Strada asfaltata si cu mijloace de transport in comun, spatiu optim cu interior luminos si confortabil si mai ales un pret corect, asta ni se solicita adeseori de catre clientii nostri, iar noi asta va oferim acum in cel mai bine amplasat proiect imobiliar din zona Popas Pacurari, intitulat Vista Residence.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera
Apartament 1 camera
48.571 Euro
Tipuri de apartamente
Apartment type icon Apartament 1 camera68mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2023

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66