Tonmir 2

Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

2256 vizualizari
Descriere

Tonmir 2, este amplasat in Popas Pacurari, are un regim de inaltime de P+2E+Pod, un numar de 18 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 32 mp pana la 74 mp, echilibrate si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand preturi foarte armonioase. Toate apartamentele au un grad ridicat de finisaje la interioare precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajarea spatiilor interioare si exterioare.

Imobilele, de vanzare, sunt construite din caramida Porotherm, pentru o mai buna izolare se foloseste polistiren de 10 cm, peste care se va aplica o tencuiala decorativa de cea mai buna calitate. Tamplaria P.V.C. este cu 6 camere, 76mm, Salamander cu geam termopan 4 anotimpuri la care se adauga glafurile interioare si exterioare si o garantie de 5 ani.

La exterior ansamblul dispune de spatii verzi amenajate, parcari delimitate ce vor fii oferite cu titlu gratuit fiecarui apartament achizitionat, caile de acces si aleile pietonale amenajate si iluminate pentru o cat mai buna functionalitate a intregului proiect, un spatiu de joaca pentru copii.

Ansamblu rezidential Iris Apartaments este amplasat aproape de toate centrele comerciale importante( Carrefour, Praktiker, Metro, Dedeman) si la 50m de statia de mijloc de transport.

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, cat si de infrastructura completa, drumuri asfaltate si este bransat la toate uitilitatile: gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica, televiziune prin cablu si internet.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Adrian Girnet

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2022

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66