Titan Apartments

Apartamente de vanzare zona Baza 3 Iasi

5119 vizualizari
Descriere

Titan Apartments este unul dintre proiectele imobiliare din Iasi, care beneficiaza de o pozitionare excelenta in interiorul orasului, fiind amplasat in zona Baza 3, langa complexul comercial Felicia, la doar 50m de Str Bucium si 100m de statiile pentru mijloace de transport in comun, iar compartimentarea excelenta a apartamentelor impreuna cu ferestrele largi de care beneficiaza ofera un confort locativ deosebit.


Blocul cuprinde un numar de 24 de apartamente de vanzare, cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 22 si 69mp asezate pe un regim de inaltime D+P+4Et cu lift, iar in exteriorul cladirii sunt disponibile un nr de 30 de locuri de parcare.


Apartamentele disponibile pentru vanzare se predau dotate si amenajate complet cu finisaje de calitate superioara, sunt contorizate separat si echipate cu centrala termica proprie, radiatoare, obiecte sanitare in bai, usi interior MDF, tamplarie P.V.C. la exterior cu glafuri de granit, gresie, faianta si parchet laminat, la alegere in functie de stadiul la care se contracteaza apartamentele.


Blocul este construit pe cadre si grinzi din beton armat iar compartimentarile interioare si zidaria exterioara sunt realizate din caramida Porotherm, termosistemul exterior are grosimea de 10cm si este imbracat in tencuiala decorativa siliconata.


Noii locatarii beneficiaza de acces facil si rapid catre toate punctele de interes major si centrele comerciale, si nu in ultimul rand, catre mijloacele de transport in comun spre toate directiile orasului.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66