Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Titan Apartments - Apartamente de vanzare zona Baza 3 Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Titan Apartments

          Titan Apartments este unul dintre  proiectele imobiliare care beneficiaza de o pozitionare excelenta in interiorul orasului, fiind amplasat in zona Baza 3 langa complexul comercial Felicia, la doar 50m de Str Bucium si 100m de statiile pentru mijloace de transport in comun, iar compartimentarea excelenta a apartamentelor impreuna cu ferestrele largi de care beneficiaza ofera un confort locativ deosebit.
           Blocul cuprinde un numar de 24 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete cuprinse intre 22 si 69mp asezate pe un regim de inaltime D+P+4Et cu lift, iar in exteriorul cladirii sunt disponibile un nr de 30 de locuri de parcare.
          Apartamentele disponibile pentru vanzare se predau dotate si amenajate complet cu finisaje de calitate superioara, sunt contorizate separat si echipate cu centrala termica proprie, radiatoare, obiecte sanitare in bai, usi interior MDF, tamplarie pvc la exterior cu glafuri de granit, gresie, faianta si parchet laminat, la alegere in functie de stadiul la care se contracteaza apartamentele.
           Blocul este construit pe cadre si grinzi din beton armat iar compartimentarile interioare si zidaria exterioara sunt realizate din caramida Porotherm, termosistemul exterior are grosimea de 10cm si este imbracat in tencuiala decorativa siliconata.
           Noii locatarii beneficiaza de acces facil si rapid catre toate punctele de interes major si centrele comerciale, si nu in ultimul rand, catre mijloacele de transport in comun spre toate directiile orasului.

Apartament 1 camera
Suprafata utila 35,25mp , Balcon 1,2mp
Pret promotional 40.600 euro TVA 5% inclus
Apartament 2 camere
Suprafata utila 47,00mp , Balcon 1,5mp
Pret promotional 54.000 euro TVA 5% inclus
Apartament 3 camere
Suprafata utila 70 mp , Balcon 5 mp
Pret promotional 80.500 euro TVA 5% inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 3037
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.