Tatarasi Sud Residence

Apartamente de vanzare zona Tatarasi Iasi

8687 vizualizari
Descriere

Fiecare dintre noi este “impins de la spate” de o nevoie in momentul in care decidem sa facem o investitie imobiliara: “vine copilul la facultate sau vreau sa valorific imobilul dandu-l spre inchiriere sau vreau sa locuiesc in casa mea, sa nu mai platesc chirie etc”. Pentru acoperirea oricareia dintre nevoile enumerate un lucru este sigur: ca va doriti un apartament nou accesibil si confortabil, bine ancorat nomenclatural cu legaturi directe si facile catre orice zona a orasului.


De aceea cartierul Tatarasi intra in vederea majoritatii clientilor cumparatori de pe piata imobiliara ieseana. Aici avem pe langa zonele verzi si parcuri (atat de joaca pentru copii cat si pentru o plimbare in aer liber), pe langa institutii de interes public (banci, biserici, gradinite, scoli, licee sau centre de cartier ale primariei) si supermarketuri sau piete si legaturi directe prin intermediul mijloacelor de transport in comun cu zona de Centru, Tudor Vladimirescu, Independentei (strada cu Facultatea de Medicina), Copou, Pacurari, Podu Ros sau Nicolina. In imediata unei astfel de statii de transport cu acces catre orice zona a orasului va propunem si noi, apartamente de vanzare de 1 si 2 camere in proiectul Tatarasi Sud Residence.


Cu totii avem impresia ca felul in care alegem sa traim depinde doar de noi, insa realist vorbind, este influentat de numerosi factori de multe ori provocatori de haos, tocmai de aceea “acasa” trebuie sa fie locul in care evadam din cotidian si locul pe care chiar putem sa-l alegem si sa-l personalizam dupa cum ni l-am dorit si am visat sa fie. In contextul acestei idei am creat 4 tipuri de apartamente noi de 1 si 2 camere cu compartimentari avantajoase si balcoane inchise in care am pus accent pe functional, confort si luminozitate, facand astfel ca fiecare metru patrat sa fie cu adevarat util.


Frumusetea se vede din exterior …  si din interior. Amplasarea, designul modern, materialele de ultima generatie, culorile inspirat alese, definesc frumusetea exterioara a proiectului nostru, iar "sufletul" il reprezinta apartamentele, care prin compartimentarea si finisajele lor, definesc frumusetea interioara.


E asa cum va doriti - va asteptam “acasa” !!!

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66