Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Tatarasi Sud Residence - Apartamente de vanzare zona Tatarasi Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Tatarasi Sud Residence

 

Fiecare dintre noi este “împins de la spate” de o nevoie în momentul în care decidem să facem o investiție imobiliară: “vine copilul la facultate sau vreau să valorific imobilul dându-l spre închiriere sau vreau să locuiesc în casa mea, să nu mai plătesc chirie etc”. Pentru acoperirea oricăreia dintre nevoile enumerate un lucru este sigur: că vă doriți un apartament nou accesibil și confortabil, bine ancorat nomenclatural cu legături directe și facile către orice zonă a orașului.

De aceea cartierul Tătărași întră în vederea majorității clienților cumpărători de pe piața imobiliară ieșeană. Aici avem pe lângă zonele verzi și parcuri (atât de joacă pentru copii cât și pentru o plimbare în aer liber), pe lângă instituții de interes public (bănci, biserici, grădinițe, școli, licee sau centre de cartier ale primăriei) și supermarketuri sau piețe și legături directe prin intermediul mijloacelor de transport în comun cu zona de Centru, Tudor Vladimirescu, Independenței (strada cu Facultatea de Medicină), Copou, Păcurari, Podu Roș sau Nicolina. În imediata unei astfel de stații de transport cu acces către orice zonă a orașului vă propunem și noi apartamente de vânzare de 1 și 2 camere în proiectul Tătărași Sud Residence.

Cu toții avem impresia că felul în care alegem să trăim depinde doar de noi, însă realist vorbind, este influențat de numeroși factori de multe ori provocatori de haos, tocmai de aceea “acasă” trebuie să fie locul în care evadăm din cotidian și locul pe care chiar putem să-l alegem și să-l personalizăm după cum ni l-am dorit și am visat să fie. În contextul acestei idei am creat 4 tipuri de apartamente noi de 1 și 2 camere cu compartimentări avantajoase și balcoane inchise în care am pus accent pe funcțional, confort și luminozitate, făcând astfel ca fiecare metru pătrat să fie cu adevărat util.

Frumusețea se vede din exterior …  și din interior. Amplasarea, designul modern, materialele de ultimă generație, culorile inspirat alese, definesc frumusețea exterioară a proiectului nostru, iar "sufletul" îl reprezintă apartamentele, care prin compartimentarea și finisajele lor, definesc frumusețea interioară.

E așa cum vă doriți - vă așteptăm “acasă” !!!
 

Vezi modul de achizitie

Vezi galeria foto

 


Apartament 1 camera
Suprafata utila 25,59 mp , Balcon 2,46 mp
Pret Promotional 36000 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 2 camere
Suprafata utila 49,85 mp
Pret Promotiaonal 60300 Euro TVA 5% Inclus

Oferte ale acestui proiect:

Apartament 1 camera Apartament 2 camere


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 6858
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.