Tatarasi Panorama

Apartamente de vanzare zona Tatarasi Iasi

Apartamente cu 2,3,4 camere 36771 vizualizari
Descriere

Inter Imobiliare va propune spre achizitie noul proiect imobiliar Tatarasi Panorama, apartamente ce se construiesc in zona Tatarasi la 5 minute de mijloacele de transport si de Magazinul Flux. Tatarasi Panorama, va avea un regim de inaltime D+P+3E, cu apartamente de 2, 3 si 4 camere, locuri de parcare supraterane si boxe incluse in pretul final al apartamentului.


In cea mai linistita parte a zonei Tatarasi, fiind o oaza de liniste in peisajul urban din ce in ce mai aglomerat din Iasi.


Fiind un proiect imobiliar destinat cu precadere celor ce doresc sa locuiasca intr-un ambient deosebit, apartamentele sunt proiectate si gandite cu un functional cat mai aproape de cerintele celor mai multi dintre clientii de pe piata ieseana, cu suprafete incepand cu 40 mp, pentru 2 camere si de 62mp - 78mp pentru apartamentele cu 3 si 4 camere, cu bucatarii mari, balcoane spatioase si camere generoase.


Deoarece vrem ca Tatarasi Panorama, sa se distinga clar de restul proiectelor imobiliare din IASI, am gandit ca fiecare cladire sa fie compusa din 10 apartamente, cate 2 pe fiecare etaj, astefel incat cadrul intim sa fie la el acasa. In acelasi timp tot ansamblul va fi cu acces restrictionat doar pentru locatarii din complex si va avea supraveghere video 24h/24h, fiind un ples de siguranta si confort pentru viitorii locatari ai complexului.


De asemenea, pentru ca stim ca fiecare persoana vrea sa-si puna amprenta asupra casei in care va locui, dam ocazia fiecarui viitor locatar de a-si alege toate finisajele dintr-o gama de finisaje de calitate, avand un buget considerabil pentru amenajarea apartamentului, deoarece punem accent pe calitatea constructiei de la fazele incipiente pana la ultimele detalii care tin de amenajarea interioara.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartamente cu 2 camere, Tip A,
Apartamente cu 2 camere, Tip  A,
39.900 Euro
Apartament cu 2 camere, Tip B,
Apartament cu 2 camere, Tip B,
48.500 Euro
Apartament cu 3 camere, Tip A,
Apartament cu 3 camere, Tip A,
65.500 Euro
Apartament 4 camere, Tip A,
Apartament 4 camere, Tip A,
79.900 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ionut Croitoru

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66