Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Tatarasi Panorama - Apartamente de vanzare zona Tatarasi Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Tatarasi Panorama

PREZENTARE

Inter Imobiliare  va propune spre achizitie noul proiect imobiliar Tatarasi Panorama, apartamente ce se construiesc in zona Tatarasi la 5 minute de mijloacele de transport si de Magazinul Flux. Tatarasi Panorama, va avea un regim de inaltime D+P+3E,cu apartamente de 2, 3 si 4 camere, locuri de parcare supraterane si boxe incluse in pretul final al apartamentului.
 In cea mai linistita parte a zonei Tatarasi, fiind o oaza de liniste in pesisajul urban din ce in ce mai aglomerat din Iasi.
Fiind un proiect imobiliar destinat cu precadere celor ce doresc sa locuiasca intr-un ambient deosebit, apartamentele sunt proiectate si gandite cu un functional cat mai aproape de cerintele celor mai multi dintre clientii de pe piata ieseana, cu suprafete incepand cu 40 mp, pentru 2 camere si de 62mp - 78mp pentru apartamentele cu 3 si 4 camere, cu bucatarii mari, balcoane spatioase si camere generoase.
Deoarece  vrem ca  Tatarasi Panorama, sa se distinga clar de restul proiectelor imobiliare din IASI, am gandit ca fiecare cladire sa fie compusa din 10 apartamente, cate 2 pe fiecare etaj, astefel incat cadrul intim sa fie la el acasa. In acelasi timp tot ansamblul va fi cu acces restrictionat doar pentru locatarii din complex si va avea supraveghere video 24h/24h, fiind un ples de siguranta si confort pentru viitorii locatari ai complexului.
De asemenea, pentru ca stim ca fiecare persoana vrea sa-si puna amprenta asupra casei in care va locui, dam  ocazia fiecarui viitor locatar de a-si alege toate finisajele dintr-o gama de finisaje de calitate, avand un buget considerabil pentru amenajarea apartamentului, deoarece punem accent pe calitatea constructiei de la fazele incipiente pana la ultimele detalii care tin de amenajarea interioara.
 


CONSULTANTA GRATUITA IN AMENAJAREA APARTAMENTULUI IN FUNCTIE DE CREATIVITATEA DUMNEAVOASTRA SI CU VARIANTE PROPUSE DE ECHIPA NOASTRA.

 

 

Vezi galerie foto

Vezi modul de achizitie

 

 

 

 


Apartament 2 camere Tip A
Suprafata utila 35 mp
Pret Promotiona 39.900euro T.V.A 5% inclus
Apartament 2 camere Tip B
Suprafata utila 40.50 mp , Balcon 5 mp
Pret Promotional 48.500euro T.V.A 5% inclus
Apartament 3 camere Tip A
Suprafata utila 57 mp , Balcon 5 mp
Pret Promotional 65.500euro T.V.A 5% inclus
Apartament 4 camere Tip A
Suprafata utila 73 mp , Balcon 5 mp
Pret Promotional 79.900euro T.V.A 5% inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 33594
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.