Sunny Residence Cug

Apartamente de vanzare zona CUG Iasi

27741 vizualizari
Descriere

In contextul socio-economic din zilele noastre, in care cel mai important factor este timpul petrecut in familie, accesibilitatea si toate puntele de interes cat mai aproape de propria locuinta, ne-am gandit sa venim in intampinarea nevoilor viitorilor locatari cu un complex de locuinte numit SUNNY RESIDENCE 2  atent compartimentate si gandite pentru toate tipurile de clienti, adaptate la cerintele actuale de pe piata imobiliara ieseana. Datorita acestui fapt am ales o locatie care are in proximitate mijloace de transport in comun RATP, hypermarket  Profi sau Selgros, scoli sau licee, locul pe care sa-l poti numi “ACASA”.


Apartamentele sunt compartimentate clasic, decomandate sau cu bucatarii separate , cu suprafete generoase de la 32mp la 118mp, cu 1, 2 si 3 camere, iar fiecare viitor proprietar isi poate pune amprenta in amenajarea apartamentului, finisajele fiind alese in totalitate de client.


CONSULTANTA GRATUITA IN AMENAJAREA APARTAMENTULUI IN FUNCTIE DE CREATIVITATEA DUMNEAVOASTRA SI CU VARIANTE PROPUSE DE ECHIPA NOASTRA.


Izolare fonica dintre apartamente este conform standardelor europene; gresie, faianta in baie hol si bucatarie; centrala termica cu distribuitori si traseu pe fiecare calorifer in parte; obiecte sanitare de calitate superioara; ferestre Rehau 6 camere cu 3 randuri de sticla 4s Saint Gobain ambele executate pe linie tehnologica automatizata; pereti interiori din caramida de 25 cm; iluminat pe casa scarii cu senzorii de prezenta; instalatie electrica cupru brut cu siguranta diferentiale conform standardelor europene;


Garantie 24 luni de la predarea apartamentului.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ionut Croitoru

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66