Sararie Residence

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

6954 vizualizari
Descriere

Prin "Sararie Residence" vrem sa oferim clientilor un nou standard de locuit, cu finisaje premium cu care fiecare client isi va personaliza apartamentul. Asadar pentru cei ce asteapta de mult o locuinta ultramoderna in zona Copou, Inter Imobiliare propune spre vanzare noul proiect "Sararie Residence", fiind promotor si agent de vanzari al noului proiect rezidential.


Intr-un cadru intim, departe de aglomeratia si galagia bulevardului, construim noul proiect rezidential "Sararie Residence". Am gandit proiectul cu un regim de inaltime de P+4 etaje, cu apartamente spatioase cu 1 si 2 camere, compartimentate astfel incat sa satisfaca toate gusturile, cu terase atragatoare si cu o arhitectura desebita ce tinde sa fie o pata de culoare in tabloul actual al zonei Copou.


Locuiesti in siguranta, deoarece blocurile sunt facute cu cele mai bune materiale si sunt proiectate sa reziste timp foarte indelungat. Copilul tau va creste intr-un mediu sanatos si sigur.


Cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, si in imediata vecinatate a unui club privat, centrul spa si piscine, inclusiv pentru copii, locuri de joaca si spatii verzi.


Locuintele sunt concepute si realizate dupa ultimele standarde de calitate si confort, in blocuri cu parter si 2 etaje. Complexul dispune de o parcare mare, cum rar se intalnesc la cartiere nou construite.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ionut Croitoru

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66