Sadoveanu Residence Copou

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Apartamente cu 2 camere 22129 vizualizari
Descriere

Cartierul Copou este o parte istorica importanta a orasului, cu case vechi si spatii verzi, cartierul Copou este, cu siguranta, cea mai cautata zona rezidentiala din Iasi. Datorita situarii aici a mai multor universitati si campusuri, parcuri generoase si Gradina Botanica, zona este una foarte linistita si aerisita.

 

Complexul Locativ din Aleea Mihail Sadoveanu, cumuleaza in sine realizarile progresului, valorile de familie si conditiile pentru o viata si odihna confortabila, o casa moderna conceputa sa multumeasca cerintele tuturor familiilor, cu cel mai bun raport calitate / pret.

 

Blocul are 6 nivele, 2 scari si ascensoare, parcare subterana, parcare in fata blocului, spatii verzi. Oferim spre vanzare, apartamente cu 1, 2 sau 3 camere. In constructia complexului sunt folosite materiale si finisaje de inalta calitate. Spatiile vitrate mari ofera vederi spectaculoase ale zonei inconjuratoare.

 

Complexul Mihail Sadoveanu este spatiul ideal de viata care iti determina statutul social si standardele la care aspiri. Apartamentele din complexul Mihail Sadoveanu nu sunt simple spatii de locuit, ci un simbol al unui mod de viata select.

 

Prin acest proiect oferim locuinte confortabile proprietarilor care vor avea parte de liniste si relaxare, dupa o zi petrecuta in zgomotul orasului.

 

Dezvoltatorul imobiliar imbina cu succes o vasta experienta in constructii de imobile cu pasiunea pentru domeniu si sarguinta specifica perfectionistilor. De la obiecte industriale de complexitate sporita, pana la complexe locative confortabile, unde fiecare se simte cu adevarat acasa, compania de constructii se poate mandri cu multiple proiecte finalizate cu succes in 4 tari.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere, Tip 1,
Apartament 2 camere, Tip 1,
61.200 Euro
Apartament 2 camere, Tip 2,
Apartament 2 camere, Tip 2,
65.500 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Miron

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66