Royal Apartaments

Apartamente de vanzare zona Centru Iasi

7998 vizualizari
Descriere

Structura apartamentelor imprumuta din pragmatismul institutiilor ilustre pe care le are aproape: Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa”, Spitalul Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon” si Colegiul National „Mihai Eminescu”. Zona deschisa oportunitatilor, linistea imprejurimilor si proximitatea punctelor cheie ale orasului pledeaza pentru avantajele care s-au contopit intr-un singur nume: Royal Apartments.


Inter Imobiliare va pune la dispozitie, o noua constructie exclusivista situata in Centrul Iasiului langa UMF si Spitalul de Urgenta SF Spiridon.


Royal Apartaments prezinta apartamente noi de vanzare de 2, 3 camere si un penthouse, cu suprafete generoase de la 47mp la 2 camere, 70 mp varianta de 3 camere, iar penthouse-ul cu o suprafata 163 mp utili, plus o teresa circulabila de aproximativ 211 mp.


Locuintele din acest bloc sunt  pretabile pentru clientii care isi doresc sa locuiasca in centru orasului, intr-o zona boema, cu mult spatiu verde, liniste si o vedere panoramica.

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Adam

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66