Roua Residence Pacurari

Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Apartamente cu 2 camere 9133 vizualizari
Descriere

CONFORT, INVOVATIE, GARANTIE SI SIGURANTA

Amsamblul este un mic complex cu doua blocuri cochete, intr-o curte privata, inchisa si supravegheata video, cu regim de inaltime P+2E, apartamentele oferite spre vanzare sunt de 1,2 si 3 camere. Imobilele aliniindu-se elegant la arhitectura si la cadrul natural frumos pe care ni-l ofera zona.
Blocurile sunt pe situate la o mica distanta de Popas Pacurari, o strada apropiata de soseaua europeana si construita integral pana in capatul ei, alcatuita doar de constructii noi si placute arhitectural.

INOVATIE SI TEHNOLOGIE

Pentru acest amsamblu am decis sa utilizam o solutie inovatoare in domeniu, un sistem de ventilare si oxigenare permanenta a aerului din interior. Acest sistem va permite scaderea gradului de umiditate din interior, creandu-se un aer curat, puternic oxigenat si filtrat. Sistemul de ventilare reprezinta o noutate si totodata un factor esential necesar pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor si familiilor noastre.

GARANTIE SI DURABILITATE

Ne-am propus si aici sa respectam calitatea Roua,calitate cu care ne-am obisnuit clientii, sa cream ca intotdeauna o structura de rezistenta solida, pe care o garantam 50 de ani (dar cu siguranta va dainui mult mai mult), compartimentari din caramida si deasemenea finisaje de cea mai mare calitate, caci am invatat in tot acesti ani ce inseamna lucrul bine facut in detaliu.

 

CONFORT SI ELEGANTA

 

La interior usile vor fi din lemn masiv, tamplaria va fi VEKA Tripan, ambele avand culoarea ceruta de cumparator. Baile vor fi placate cu piatra naturala, vor avea robineti si accesorii Grohe, obiecte sanitare de lux, optional rezervor wc incastrat. Confortul termic va fi asigurat de centrale  termice prin condensatie. Balustradele balcoanelor vor fi din sticla securizata. Apartamentele vor dispune de parcari, boxe in proprietate si loc de joaca. Unele apartamente, in functie de pozitionare, vor avea posibilitatea de o deschidere spre o gradina in proprietate sau de o suprafata de pod intabulata. Cei mai buni arhitecti din Iasi s-au straduit in a crea 7 tipuri de apartamente perfect echilibrate ca si suprafata, pentru o utilizare eficienta.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere Tip 3
Apartament 2 camere Tip 3
44.300 Euro
Tipuri de apartamente
Apartment type icon Apartament 2 camere Tip 351 mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Miron

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66