Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Roua Residence Pacurari - Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Roua Residence Pacurari

CONFORT, INVOVATIE, GARANTIE SI SIGURANTA

Amsamblul este un mic complex cu doua blocuri cochete, intr-o curte privata, inchisa si supravegheata video, cu regim de inaltime P+2E, apartamentele oferite spre vanzare sunt de 1,2 si 3 camere. Imobilele aliniindu-se elegant la arhitectura si la cadrul natural frumos pe care ni-l ofera zona.
Blocurile sunt pe situate la o mica distanta de Popas Pacurari, o strada apropiata de soseaua europeana si construita integral pana in capatul ei, alcatuita doar de constructii noi si placute arhitectural.

INOVATIE SI TEHNOLOGIE

Pentru acest amsamblu am decis sa utilizam o solutie inovatoare in domeniu, un sistem de ventilare si oxigenare permanenta a aerului din interior. Acest sistem va permite scaderea gradului de umiditate din interior, creandu-se un aer curat, puternic oxigenat si filtrat. Sistemul de ventilare reprezinta o noutate si totodata un factor esential necesar pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor si familiilor noastre.

GARANTIE SI DURABILITATE

Ne-am propus si aici sa respectam calitatea Roua,calitate cu care ne-am obisnuit clientii, sa cream ca intotdeauna o structura de rezistenta solida, pe care o garantam 50 de ani (dar cu siguranta va dainui mult mai mult), compartimentari din caramida si deasemenea finisaje de cea mai mare calitate, caci am invatat in tot acesti ani ce inseamna lucrul bine facut in detaliu.

 

CONFORT SI ELEGANTA

 

La interior usile vor fi din lemn masiv, tamplaria va fi VEKA Tripan, ambele avand culoarea ceruta de cumparator. Baile vor fi placate cu piatra naturala, vor avea robineti si accesorii Grohe, obiecte sanitare de lux, optional rezervor wc incastrat. Confortul termic va fi asigurat de centrale  termice prin condensatie. Balustradele balcoanelor vor fi din sticla securizata. Apartamentele vor dispune de parcari, boxe in proprietate si loc de joaca. Unele apartamente, in functie de pozitionare, vor avea posibilitatea de o deschidere spre o gradina in proprietate sau de o suprafata de pod intabulata. Cei mai buni arhitecti din Iasi s-au straduit in a crea 7 tipuri de apartamente perfect echilibrate ca si suprafata, pentru o utilizare eficienta.


Apartament 2 camere Tip 3
Suprafata utila 51 mp
44.300euro T.V.A. 5% inclus

Oferte ale acestui proiect:

Apartament 2 camere Tip 3


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 7528
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.