Rosetti

Apartamente de vanzare zona Podul de Fier Iasi

Apartamente cu 2, 3 camere 126 vizualizari
Descriere
Descoperiți ROSETTI – Noua Definiție a Luxului în Iași

ROSETTI redefinește conceptul de locuință de lux în piata de apartamente noi din Iasi, oferind un stil de viață la un nivel superior, acolo unde eleganța se întâlnește cu confortul suprem. Acest ansamblu rezidențial exclusivist se adresează celor care își doresc mai mult decât un simplu spațiu de locuit – dorește să ofere o experiență de viață inedită, într-un cadru natural, dar conectat la pulsul urban.

Arhitectura modernă și facilitățile premium

ROSETTI este un proiect imobiliar ce se distinge prin arhitectura sa modernă și prin utilizarea spațiilor într-un mod inovator. Ansamblul este format din 3 tronsoane ce găzduiesc apartamente premium, având la dispoziție 606 locuri de parcare subterane și supraterane, precum și 6.200 mp de spații comerciale la parter.

Apartamentele sunt concepute să ofere o priveliște superbă spre zonele împădurite din proximitate, fiecare locuință fiind dotată cu balcoane generoase sau terase comune verzi circulabile, care asigură o legătură directă cu natura și aerul curat.

Interioarele sunt finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate, iar compartimentarea este optimă pentru a maximiza confortul și funcționalitatea. Lobby-ul la parter adaugă o notă de eleganță și rafinament, întregind atmosfera de exclusivitate a noului ansamblu rezidential.

Unicitate și viață socială activă

ROSETTI este proiectat să fie unic și singular, oferind rezidenților un mediu privat și securizat. Facilitățile de petrecere a timpului liber sunt gândite să satisfacă cele mai exigente gusturi: piscină exterioară, două piscine interioare, SPA, sală fitness, pistă de alergat, depozitare biciclete, zone de promenadă și locuri de joacă pentru copii.

Pentru cei pasionați de stilul de viață activ, ROSETTI oferă posibilitatea de a explora zonele verzi înconjurătoare, fie că este vorba despre jogging sau plimbări relaxante. În plus, complexul dispune de un parc privat ce permite rezidenților să se bucure de aerul proaspăt și de peisajul uimitor al pădurii ce înconjoară ansamblul rezidențial.

Siguranță și confort

Securitatea este o prioritate în cadrul ansamblului ROSETTI, monitorizarea permanentă și sistemul de acces pe bază de carduri garantând liniștea și siguranța proprietarilor. Traficul este minim, iar zonă este liniștită, accesul fiind permis doar rezidenților și vizitatorilor.

Facilități comerciale și spații comune

La parterul ansamblului residential se află spații comerciale dedicate, inclusiv un supermarket, cafenea, grădiniță și afterschool, toate acestea contribuind la crearea unei comunități unite și la îmbunătățirea calității vieții rezidenților. De asemenea, o zonă exterioară este special amenajată pentru animalele de companie, oferindu-le spațiul necesar pentru mișcare într-un mediu sigur și curat.

Descoperiți noile apartamente premium

ROSETTI oferă o gamă variată de apartamente de 2 și 3 camere, precum și un număr limitat de penthouse-uri, toate proiectate să satisfacă cele mai înalte standarde de lux și confort. Fiecare locuință este o oază de liniște și rafinament, unde fiecare detaliu a fost gândit pentru a crea un ambient plăcut și o atmosferă caldă.

Invitația este deschisă pentru cei ce doresc să experimenteze un nou nivel al traiului, într-un ansamblu rezidențial care redefinește luxul și confortul. Contactați-ne pentru a cere o ofertă de preț și pentru a vă rezerva locul în acest paradis urban. Pășiți în viitorul unui trai de lux de lux cu ROSETTI – Next Level of Living.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 2 camere Tip A
Apartament cu 2 camere Tip  A
72.200 Euro
Apartament cu 2 camere Tip B
Apartament cu 2 camere Tip  B
74.145 Euro
Apartament cu 2 camere Tip C
Apartament cu 2 camere Tip C
84.825 Euro
Apartament cu 3 camere Tip C
Apartament cu 3 camere Tip C
92.400 Euro
Apartament cu 3 camere Tip E
Apartament cu 3 camere Tip E
103.800 Euro
Apartament cu 3 camere Tip B
Apartament cu 3 camere Tip B
117.150 Euro
Apartament cu 3 camere Tip A
Apartament cu 3 camere Tip A
129.145 Euro
Apartament cu 3 camere Tip D
Apartament cu 3 camere Tip D
131.700 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Florin Filip

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66