Roca Residence 3

Apartamente de vanzare zona Galata Iasi

Apartamente cu 2 camere 1233 vizualizari
Descriere

     Amplasat in zona Platou Galata, Sos Iasi-Voinesti cu un regim de inaltime de P+3, un numar de 20 apartamente spatioase, inteligent compartimentate, cu o suprafata de la 55mp pana la 65 mp, echilibrate ca si compartimentare si luminoase, o locatie aleasa cu mare grija si nu in ultimul rand, preturi mai mult decat acceptabile.

  Toate apartamentele sunt decomandate, cu un grad ridicat de finisaje la interioare precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajarea spatiilor interioare si exterioare.

 Aproape de magazine comerciale, hypermarket, scoli, gradinite , acestea fac ca lifestyle-ul locuirii in acest proiect sa creasca considerabil in favoarea locatarilor acestuia.

Roca Residence 3 pe langa toate facilitatile prezentate, beneficiaza si de bogata experienta a unui dezvoltator imobiliar, cu cateva proiecte de apartamente noi si proiecte de case noi livrate clientilor sai pana acum.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Roca Residence, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 2 camere Tip A
Apartament cu 2 camere Tip A
70.900 Euro
Apartament cu 2 camere Tip B
Apartament cu 2 camere Tip B
82.600 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Danut Vicu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66