Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

River Towers - Apartamente de vanzare zona Tudor Vladimirescu Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential River Towers

Unicitatea complexului River’s Towers este dată de regimul de înălțime P+12E, ce oferă o panoramă deosebită asupra orașului. Complexul River’s Towers formează un nou peisaj urbanistic în Iași, iar clădirile oferite de acest complex hrănesc aspirația către performanța și perfecțiune.

 

Întreg ansamblul cuprinde 2 blocuri, având regim de înălţime S+P+12E, ce îţi oferă 196 de apartamente, locuri de parcare, subterane şi supraterane, locuri de joacă pentru copii, spații verzi, și spații comerciale.

 

Ținem seama de aspectele senzoriale ale locatarilor pentru armonizarea vieții interioare cu mediul agitat al orașelor moderne. Poziția, compartimentarea și culorile fac ca această clădire să armonizeze cu natura urbană.


River Towers - tipuri de apartamente

Apartamentele cu o cameră
Destinate celor cu stil de viață dinamic, acestea sunt formate dintr - un spațiu cu destinație multiplă, odihnă și spațiu de relaxare care se extinde cu o logie.

Apartamentele cu două camere
Sunt disponibile în trei tipuri, pentru a satisface toate capriciile. Camera de zi și cea de odihnă, cu spații generoase, sunt retrase față de holul de acces, pentru a garanta mai multă intimitate. Camera de odihnă are acces facil către dressingul bine individualizat. Bucătăria, aerisită și ventilată natural beneficiază de o suprafață considerabilă.

Apartamentele cu trei camere se compartimentează la cerere
Reprezintă o redefinire a noțiunii de confort. Aceste apartamente cuprind un living foarte generos, două dormitoare, bucătărie, baie, baie de serviciu și logie. Zona de zi este separată funcțional față de cea de odihnă, livingul cuprinzând o zonă de relaxare și un spațiu dedicat pentru luat masa. Zona de odihnă este formată din două dormitoare, dintre care unul matrimonial, cu baie proprie și acces direct în logie. Bucătăria beneficiază de acces atât din hol cât și din living.

Parcare și boxe
Proiectul prevede pentru mașina ta o parcare și o boxă la subsol, astfel, mașina ta va fi protejată, iar tu te vei bucura de un spațiu de depozitare foarte util și cu acces direct din lift.

Fundația este realizată pe piloni forați iar structura este pe cadre beton armat, totul pentru siguranța și confortul locatarilor.
 
Localizare
River Towers este un complex rezidențial modern amplasat între Tudor Vladimirescu și zona Bucșinescu.
Imobilul format din două tronsoane de bloc așezate în oglindă are acces facil în bulevardul Tudor Vladimirescu, fiind însă ferit de zgomotul străzii.

 

Vezi galeria foto
Vezi modul de achizitie
 
Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 70132
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.