Realis Nicolina

Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

18839 vizualizari
Descriere

Realis Nicolina dispune de apartamente concepute in jurul necesitatilor fiecarui client si a familiei sale. Apartamentele sunt moderne, spatioase, luminoase si beneficiaza de terase deschise. Locatia este ferita de traficul si zgomotul bulevardului, dispune de curte si parcare proprie, accesul este controlat, fiind disponibile doar pentru locatari si vizitatorii acestora.

Pozitionare excelenta pentru eficientizarea timpului dumneavoastra, calitatea incontestabila a materialelor folosite în constructie si finisaje, ambianta unui mediu relaxant, natural si primitor, parcari si spatii de depozitare suficiente pentru toti locatarii, creaza un real avantaj de a locui in acest nou ansamblu rezidential.

Siguranta cladirii si modalitatea de construire:Structura pe cadre beton armat, pereti interiori din caramida de cea mai buna calitate, termosistem de 15 cm, acces in complex securizat de poarta de acces si videointerfon.

Confort si eleganta:Casa scarii primitoare, placata cu marmura si balustrade de inox;

Avantaje:Pozitionare excelenta pentru eficientizarea timpului dumneavoastra, calitatea incontestabila a materialelor folosite in constructie si finisaje, ambianta unui mediu relaxant, natural si primitor, parcari si spatii de depozitare suficiente pentru toti locatarii.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Miron

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2021

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66