Q Residence

Apartamente de vanzare zona Centru Iasi

34267 vizualizari
Descriere

In agitatia specifica zonei centrale in care este amplasat, ansamblul Q Residence creeaza spatiul perfect in care sa te bucuri de liniste si confort. Situat in zona Palas, noul complex iti ofera un acces rapid la principalele zone comerciale si de agrement, precum si majoritatea zonelor de interes din Iasi.

Iti predam noua ta locuinta la cheie, racordata la utilitati si dotata cu obiecte sanitare premium. In plus, ansamblul Q Residence beneficiaza de parcare subterana si supraterana, totul pentru a scapa de griji si a te concentra pe planurile tale.

Ansamblul Q Residence este format din doua tronsoane si include apartamente premium, cu 1, 2 sau 3 camere. Acestea pastreaza dinamica vietii tale si creeaza un spatiu in care calitatea superioara este intr-un balans perfect cu utilitatea.

Ansamblul Q Residence ofera echilibrul perfect intre eficienta folosirii spatiului si un stil de viata modern. Apartamentele dispun de dotari moderne de la producatori consacrati, care ofera confortul dorit si satisfac cele mai inalte exigente.

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Adam

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66