Privilege Residence Copou

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Apartamente cu 2, 3 camere 1323 vizualizari
Descriere

Descoperiti o oaza moderna si eleganta in cea mai ravnita zona a Iasului, intr-un proiect rezidential ce se va ridica in proximitatea cartierului Copou- pe Aleea Sadoveanu. Situat la doar 1.5 km distanta de prestigioasa Universitate de Agronomie, acest complex ofera oportunitatea ideala pentru o viată de calitate intr-o locatie de exceptie si convenabila atat pentru locuit cat si ca investitie.

Proiectul rezidential propune apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Finisajele premium, alese cu grija si atentie la detalii, imbina estetica moderna cu functionalitatea, oferind un ambient confortabil si elegant pentru locatari.

O facilitate esențială a acestui proiect este reprezentată de parcarile subterane și supraterane, care asigura nu doar comoditatea, ci si siguranta vehiculelor rezidentilor. Accesul facil si securizat adauga un plus de confort si liniste, permitand locatarilor sa se bucure de fiecare aspect al vietii lor in acest complex modern.

Termenul de finalizare planificat pentru anul 2024 reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută sa isi gaseasca un camin intr-o locatie privilegiata, cu facilitati moderne si finisaje de cea mai inalta calitate.

Acest proiect rezidențial se impune ca un spatiu perfect pentru cei ce iși doresc să traiască intr-o zona tanara, intr-o microcomunitate selecta, in apropiere de institutii educaționale si de numeroasele facilitati oferite de orasul Iasi.

Pentru detalii suplimentare si pentru a afla mai multe despre această oportunitate imobiliară de exceptie, suntem la dispoziția dumneavoastra pentru orice informații și programări de vizionare.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere Tip 2
Apartament 2 camere Tip 2
92.500 Euro
Apartament 2 camere Tip 1
Apartament 2 camere Tip 1
95.800 Euro
Apartament 3 camere Tip 2
Apartament 3 camere Tip 2
110.000 Euro
Apartament 3 camere Tip 1
Apartament 3 camere Tip 1
133.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66