Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/page.php on line 48
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Poitiers Towers

Poitiers Towers

Apartamente de vanzare zona Podu Ros Iasi

19523 vizualizari
Descriere

Proiectul imobiliar Poitiers Towers, reprezinta unul dintre cele mai semnificative ansambluri rezidentiale din Iasi, si nu numai, asta datorita volumului mare de apartamente de vanzare nou construite si a facilitatilor extra cuprinse in proiect.

Experienta si viziunea dezvoltatorului, reprezinta puncte forte in acest ansamblu rezidential.

Arhitectura moderna, experienta in constructii vasta a dezvoltatorului imobiliar, facilitatile integrate clientilor cumparatori inca de la inceput, provocarea de a cuprinde cele mai inalte cladiri rezidentiale din Iasi, fac ca impactul acestuia asupra zonei in care este dezvoltat, sa fie unul major, si sa se schimbe cu mult in bine, fata de ceea ce reprezenta locatia, pana mai de curand.

La Poitiers Tower, gasesti in pachetul standard de achizitie pe langa finisaje si compartimentari bine gandite si o serie de imbunatatiri noi, livrate de dezvoltatorul imobiliar inca de la inceput , cum ar fi: termostat inteligent, senzor fum, contact magnetic al incuietorii, senzor inundatie, apometru inteligent, acces inteligent in locuinta.

Mai mult decat o simpla achizitie imobiliara, o invitatie la un trai decent si sigur.

De asemenea in interiorul ansamblului rezidential, sunt prezente o serie de facilitati, ca restaurant panoramic, clinica medicala, galerie comerciala, statie de transport in comun publica, sala de fitness si spa wellnes, terenuri de sport, care impreuna, fac din proiectul rezidential Poitiers Towers, mai mult decat o achizitie imobiliara, un standard ridicat de viata.

Calitatea constructiei, atent monitorizata la fiecare etapa de construire.

Structura imobilelor din proiectul rezidential Poitiers Tower este construita astfel:- fundatie radier general tip dala, cu o grosime constanta de 90 cm din beton armat, construita pe piloti forati cu diametru de 90 cm la o adancime de 21 m ( fundatie tip radier pilotat);- structura de rezistenta din diafragme ( pereti structurati din beton armat monolit) cu grosimea de 25 cm, dispusi pe ambele directii;- demisolul blocului este prevazut cu spatii de depozitare;- 2 lifturi KLEEMAN( FUTURE TREND 13 persoane/ lift de 1,6 M/S), cu usi rezistente la foc ( R.F. 90 minute);- usi acces in apartamente rezistente la foc ( R.F. 30 minute);- pentru siguranta la incendiu, blocul este prevazut cu instalatii de detectare și avertizare, instalatii de desfumare, hidranti interiori si exteriori, sprinklere, 2 cai de acces in bloc, 2 scari interioare, usi rezistente la foc si instalatii de paratrasnet;- grad de asigurare seismica ridicat;- casa a scarii extrem de spatioasa, placata cu marmura Royal Crema ( import Spania)

Parcare rezidentiala supraterana, dispusa pe 9 niveluri.

Intregul proiect rezidential Poitiers Towers, are in alcatuirea sa pentru locatari un numar de 1300 de locuri de parcare, situate in prima cladire, cu destinatie de parcare rezidentiala supraterana, construita in Iasi, dispusa pe 9 Etaje.

Cele 1150 de apartamente de vanzare ce alcatuiesc intreg ansamblu rezidential Poitiers Towers, sunt dispuse in 8 blocuri, cu un regim de inaltime P+15Etaje.

Spatiile verzi amenajate in interiorul ansamblului rezidential, au ca destinatie exclusiva utilizarea lor de catre noii locatari, iar spatiile de joaca interactive, amenajate complet, vor fi destinate exclusiv copiilor rezidenti ai ansamblului, unde acestia se pot juca in voie si in siguranta deplina.

Statie de transport public, disponibila in complexul rezidential nou construit.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasare in orice cartier a Iasi-ului

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului, Lidl, Carrefour, Dedeman, restaurante, statii peco, farmacii, biserica, unitati scolare, gradinite, diverse spatii de agrement, acces facil catre toate punctele de interes maxim a orasului, etc.

Apartamente noi de vanzare, confortabile si accesibile.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Poitiers Towers, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

Datorita dotarilor si facilitatilor moderne, a tehnologiilor integrate si a materialelor noi, confortul dintr-un apartament rezidential nu se poate compara cu o locuinta veche. In ziua de azi, majoritatea ansamblurilor rezidentiale utilizeaza materiale de inalta calitate in ceea ce priveste constructia peretilor, tamplaria si izolatiile si, in acelasi timp, isi doteaza locuintele cu sisteme smart si alte facilitati.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Adam

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66