Perla Residence Iasi

Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Apartamente cu 1,2,3 camere 22201 vizualizari
Descriere

Capat Pacurari sau Popas Pacurari sau Valea Lupului - oricum am numi-o aceasta reprezinta acelasi lucru: cea mai dezvoltata si importanta zona Rezidentiala a Iasului ce se remarca prin constructii exclusiv noi, prin utilitati (curent electric, gaz, apa, canalizare) racordate la reteaua orasului, prin strazi sistematizate si asfaltate sau in curs de asfaltare iar mai nou printr-o legatura directa cu cartierele importante ale Iasului (Pacurari, Independentei, Centru, Tudor, Tatarasi, Gara) prin reteaua de mijloace de transport in comun.


In acest stadiu de constructie puteti achizitiona apartamente cu plata cash la pretul promotional de 650 E/mp, intr-o zona in care pretul minim de vanzare este de 800E/mp. Deasemenea rezervam apartamente si cu avans minim si plata la final, insa la pretul de 800 Euro/mp.


In aceasta zona metropolitana, inconjurat de case si vile noi cu arhitecturi moderne se afla amplasat si Complexul Perla Residence ce se intinde pe o suprafata de 5800 mp si este compus din 3 blocuri cu regim de inaltime S+D+ P+2E.


Blocul 1 este "ridicat", apartamentele sunt deja locuite si dispune de locuri de parcare intabulate. Fiecare etaj detine un numar de 5 apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 40 si 80 mp, perfect impartite ergonomic, cu bucatarii mari, inchise, cu bai utilate, ferestre mari si balcoane de 9 m lungime.


Oferta speciala: apartamente la pret promotional de 650 Euro/mp, in zona in care pretul minim este de 800 Euro/mp, la bloc nou cu acces facil, in spatele restaurantului Popas Pacurari la cca 300 m de strada cu transport in comun.


Blocurile 2 si 3 au ca termen de executie anul 2018-2019, constructia efectiva va incepe in luna august 2018, si vor dispune de locuri de parcare subterane.


Locuinţele sunt gandite astfel incat sa se adapteze nevoilor oricarei persoane datorita compartimentarilor diverse care se bucura de finisaje atent executate. Ele sunt proiectate intr-o maniera rationala si echilibrata pentru a crea spatii ample si luminoase.


Arhitectura moderna, compartimentarea ingenioasa, suprafetele generoase, numeroasele spatii verzi si de relaxare dar si preturile accesibile, fac din Perla Residence unul dintre cele mai atractive ansambluri rezidentiale din Iasi. Complexul de apartamente noi, a fost proiectat la cele mai inalte standarde de siguranta si se adreseaza celor care vor sa inceapa o viata noua intr-un apartament cu un grad ridicat de confort.


Primele apartamente din blocul 1 au fost predate in anul 2017 iar blocurile 2 si 3 vor fi predate in anul 2019.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera,
Apartament 1 camera,
27.000 Euro
Apartament 2 camere,
Apartament 2 camere,
40.000 Euro
Apartament 3 camere,
Apartament 3 camere,
48.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66