Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Perla Residence Iasi - Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Perla Residence Iasi

     Capat Pacurari  sau Popas Pacurari sau Valea Lupului - oricum am numi-o aceasta reprezinta acelasi lucru: cea mai dezvoltata si importanta zona Rezidentiala a Iasului ce se remarca prin constructii exclusiv noi, prin utilitati (curent electric, gaz, apa, canalizare) racordate la reteaua orasului, prin strazi sistematizate si asfaltate sau in curs de asfaltare iar mai nou printr-o legatura directa cu cartierele importante ale Iasului (Pacurari, Independentei, Centru, Tudor, Tatarasi, Gara) prin reteaua de mijloace de transport in comun.

 

        In acest stadiu de constructie puteti achizitiona apartamente cu plata cash la pretul promotional de 650 E/mp, intr-o zona in care pretul minim de vanzare este de 800E/mp.Deasemenea rezervam apartamente si cu avans minim si plata la final, insa la pretul de 800 Euro/mp.

 

 In aceasta zona metropolitana, inconjurat de case si vile noi cu arhitecturi moderne se afla amplasat si Complexul Perla Residence ce se intinde pe o suprafata de 5800 mp si este compus din 3 blocuri cu regim de inaltime Subsol + Demisol + Parter + 2 Etaje + Sarpanta hidroizolanta.

    Blocul 1 este "ridicat", apartamentele sunt deja locuite si dispune de locuri de parcare intabulate. Fiecare etaj detine un numar de 5 apartamente cu 1, 2 si 3 camere cu suprafete intre 40 si 80 mp, perfect impartite ergonomic, cu bucatarii mari,inchise, cu bai utilate, ferestre mari si balcoane de 9 m lungime.

 In aceasta zona metropolitana, inconjurat de case si vile noi cu arhitecturi moderne se afla amplasat si Complexul Perla Residence ce se intinde pe o suprafata de 5800 mp si este compus din 3 blocuri cu regim de inaltime Subsol + Demisol + Parter + 2 Etaje + Sarpanta hidroizolanta.

Oferta speciala: apartamente la pret promotional de 650 Euro/mp, in zona in care pretul minim este de 800 Euro/mp, la bloc nou cu acces facil, in spatele restaurantului Popas Pacurari la cca 300 m de strada cu transport in comun.

    Blocurile 2 si 3 au ca termen de executie anul 2018-2019, constructia efectiva va incepe in luna august 2018, si vor dispune de locuri de parcare subterane.

 Locuinţele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane datorită compartimentărilor diverse care se bucură de finisaje atent executate. Ele sunt proiectate într-o manieră raţională şi echilibrată pentru a crea spaţii ample şi luminoase.

  Arhitectura modernă, compartimentarea ingenioasă, suprafeţele generoase, numeroasele spaţii verzi şi de relaxare dar şi preţurile accesibile, fac din Perla Residence unul dintre cele mai atractive ansambluri rezidenţiale din Iaşi. Complexul de Apartamente a fost proiectat la cele mai înalte standarde de siguranţă şi se adresează celor care vor sa înceapă o viaţă nouă într-un apartament cu un grad ridicat de confort.

 Primele apartamente din blocul 1 au fost predate in anul 2017 iar blocurile 2 si 3 vor fi predate in anul 2019.

   

 Vezi galeria foto

 Vezi modul de achizitie

 

 


Apartament 1 camera
Suprafata utila
25000 Euro TVA inclus
Apartament 2 camere
Suprafata utila 53 mp , Balcon 9 mp
Pret Promotional la cash de la 37.000 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 3 camere
Suprafata utila 71 mp , Balcon 14 mp
Pret Promotional la plata cash 48000 Euro TVA 5% inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 18757
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.