Park Residence Copou

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Apartamente cu 1,2 camere 19783 vizualizari
Descriere

Propune echilibrul perfect intre o viata mai sanatoasa si una dinamica, urbana, tipica unui oras european. Locuitorii din Park Residence Copou fac mai multa miscare, respira aer mai curat si se trezesc dimineata in fosnet de frunze si triluri de pasari pe fundal.


Park Residence Copou, in cartierul imbratisat de verdeata, iti ofera cea mai spectaculoasa locatie din Iasi. Aici ai toate avantajele unui stil de viata sanatos si in acelasi timp esti aproape de centrul orasului.


Park Residence este situat in Copou, la 10 minute de centrul orasului, unde poti sa mergi la cumparaturi sau la un film si sa iti petreci timpul impreuna cu familia si prietenii.


Parcarea nu va mai fi o problema, Park Residence Copou beneficiaza de parcare subterana pe doua niveluri, cu un total de 91 de locuri de parcare si adapost de protectie civila. Accesul in parcare va fi pe baza de porti automate si telecomanda, iar liftul coboara pana in parcare.


Eleganta exteriorului se prelungeste la interior prin subtilitatea imbinarii notelor minimaliste cu nuante de rafinata ambianta si calitate. Apartamentul tau sfideaza tendintele actuale si surprinde viitorul prin designul sau. Spatiile deschise, scaldate in lumina naturala si suprafetele generoase iti ofera confortul pe care il meriti.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 1 camera,
Apartament cu 1 camera,
70.400 Euro
Apartamente cu 2 camere, Tip A,
Apartamente cu 2 camere, Tip  A,
95.800 Euro
Apartamente cu 2 camere, Tip B,
Apartamente cu 2 camere, Tip B,
111.117 Euro
Apartamente cu 2 camere, Tip C,
Apartamente cu 2 camere, Tip  C,
115.500 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ionut Croitoru

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66