Panoramic Residence Valea Adanca

Apartamente de vanzare zona CUG Iasi

Apartamente cu 1, 2 camere 12012 vizualizari
Descriere

Noul proiect imobiliar ce se construieste in Iasi, Panoramic Residence, dispune de o amplasare excelenta, fiind in imediata proximitate a magazinelor, spalatorie auto, statii de transport in comun, intr-o zona ce se afla in plina dezvoltare, zona Cug - Valea Adanca.

Multitudinea de proiecte imobiliare de apartamente si case nou construite in aceasta zona, au facut posibila dezvoltarea urbana a intregii comutatii de rezidenti.

Ansamblul rezidential Panoramic Residence, dispune pe langa amplasare si urbanizare de un concept bine structurat, adaptat cat mai mult cerintelor si nevoilor noilor proprietari.

Panoramic Residence cuprinde in total 200 de apartamente de vanzare, compartimentate in unitati locative cu 1,2 si 3 camere de tip decomandat.

Structura imobilelor din proiectul rezidential Panaromic Residence se realizeaza in baza celor mai stricte cerinte si standarde de calitate.

Intregul ansamblu rezidential Panoramic Residence, dispune si de 200 de locuri de parcare supraterane, special delimitate pentru noii locatari ai complexului, fiind posibile spre achizitie, contracost.

Cele 200 de apartamente de vanzare alcatuiesc intreg ansamblu, fiind impartite in 10 blocuri, cu un regim de inaltime P+3Etaje.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz 44; 41; 27.

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului Mega Image, Lidl, diverse restaurante, cofetarii, farmacii, biserica, etc.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Panoramic Residence, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat, si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 1 camera Tip A
Apartament cu 1 camera Tip A
47.940 Euro
Apartament cu 1 camera Tip C
Apartament cu 1 camera Tip C
53.450 Euro
Apartament cu 2 camere Tip A
Apartament cu 2 camere Tip A
66.500 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Florin Filip

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66