Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Pacurari CCI Residence - Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Pacurari CCI Residence

Pacurari-ul este un cartier "tanar" si atractiv situat intre Biblioteca Centrala si iesirea din Iasi spre Targu Frumos, cu legaturi directe catre zonele centrale si punctele de interes ale orasului. Se remarca prin constructii de blocuri solide dupa 1980, prin existenta de scoli, magazine sau supermarketuri si mai ales prin gradul ridicat de civilizatie al locuitorilor din acest cartier.
  In aceasta accesibila (din toate punctele de vedere) zona a Iasului va propunem ceal mai nou proiect imobiliar cu apartamente noi de vanzare intitulat Pacurari CCI Residence.
  Proiectul dispune de un bloc cu regim de inaltime D+P+3E+M construit pe structura de beton armat si compartimentari de caramida si este compus din 18 de apartamente cu 2 si 3 camere, cate 3 locuinte pe fiecare nivel, fiecarui apartament fiindu-i alocat cate un loc de parcare ce poate fi achizitionat separat.
Locuintele colective proiectate in acest imobil se remarca prin suprafete generoase si aerisite, cu incaperi mari si luminoase, cu bucatarie inchisa atat de necesara fiecarei familii, iar balcoanele sunt mari,deschise, de tip terasa.
  Pozitia acestui proiect imobiliar este si ea una privilegiata, datorita amplasarii la cca 400 m de bulevard si de statia de transport in comun. Apartamentele de vanzare din Pacurari CCI Residence dispun de o priveliste deosebita, fiind amplasate pe colina din spatele blocurilor de la bulevardul Pacurari iar ca si vecinatati imediate enumeram o gradinita de copii si un ansamblu de locuinte noi deja construite si locuite.
  Pentru a fi in pas cu nivelul economic am stabilit preturi corecte de 1150 Euro/mp util si mai mult de atat pentru a va oferi satisfactia unei negocieri celor care dispuneti de bani cash, suntem pregatiti sa va oferim discounturi substantiale si avantajoase de pana la 10% din pret in functie de nivelul constructiei si modalitatea de plata.

 

Vezi galeria foto

Vezi modul de achizitie

 

 


Apartament 2 camere Tip 1
Suprafata utila 54,2 mp , Balcon 8,5 mp
Pret 61400 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 2 camere Tip 2
Suprafata utila 51,1 mp , Balcon 12 mp
Pret 59800 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 3 camere
Suprafata utila 60 mp , Balcon 19,6 mp
Pret 73500 Euro TVA 5% Inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 4434
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.