Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/pages/proiect-prezentare.php on line 295
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Oscar Rainbow

Oscar Rainbow

Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Apartamente cu 2, 3, 4 camere 9685 vizualizari
Descriere

Oscar Rainbow este situat langa statia de transport in comun, este compus din 8 blocuri tip vila, avand un regim de inaltime de P+3E+M si o arhitectura deosebita si functionala, cu finisaje de calitate superioara, spatii verzi si distante care se respecta intre cladiri.

Complexul face parte dintr-un cartier linistit, bine conectat la mijloacele de transport ale orasului, centre comerciale, scoli si toate facilitatile necesare unei locuiri urbane de calitate. Structura blocurilor este din beton armat cu fundatii solide incastrate prin piloti forati.

Peretii din caramida asigura o izolare termica si fonica de calitate. Apartamentele cu 1, 2 si 3 camere sunt luminoase si spatioase, iar fiecare apartament beneficiaza de un loc de parcare, apartamentele de 3 camere au 2 bai. Apartamentele se predau finalizate, complet utilate si amenajate.

Spatii de depozitare si locuri de parcare la indemana ta, ca sa nu iti faci griji pentru nimic. Complexul beneficiaza de suficiente locuri de parcare, cu sistem de supraveghere video 24/24.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere, Pacurari
Apartament 2 camere, Pacurari
51.500 Euro
Apartament 3 camere, Pacurari
Apartament 3 camere, Pacurari
63.000 Euro
Apartament 4 camere, Pacurari
Apartament 4 camere, Pacurari
99.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2021

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66