Nicolina Apartments

Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

Apartamente cu 1,2,3 camere 44084 vizualizari
Descriere
 

PREZENTARE

 

Inter Imobiliare este promotor si agent  de vanzari al proiectului  Nicolina Apartments situat  la 4 minute de Palas, noul centru comercial si de business al Iasului, in prima statie din Podu Ros. Un concept de locuit deosebit, cu apartamente atent gandite ca si functional, cu parcare subterana si supraterana, aproape de hipermarket Kaufland, scoli si gradinite, ideal pentru locuit sau pentru investitie.  Nicolina Apartments are un regim de inaltime P+10E cu 57 de apartamente spatioase de 1, 2 ,3 camere cu  locuri de parcare si spatii verzi comune, intr-o zona rezidentiala linistita cu blocuri si infrastuctura noua.

Toate apartamentele sunt  proiectate cu orientare cardinala adaptata climatului, cu spatii perfecte pentru relaxare si creatie.

 

CONSULTANTA GRATUITA IN AMENAJAREA APARTAMENTULUI IN FUNCTIE DE CREATIVITATEA DUMNEAVOASTRA SI CU VARIANTE PROPUSE DE ECHIPA NOASTRA.

 

DATE TEHNICE

 

Ansamblu rezidential este construit pe un teren cu o structura de calitate superioara rezultanta din studiul geo, cu sapatura, fundatii executate, radier general executat cu perna compactata, hidroizolatii la fundatie, termiozolatii pentru cota zero, cu arhitect, inginer de structura si project manager in permanenta in santier.Structura pe cadre lamelare si caramida Brikston Ceramica.

 

FINISAJE INTERIOARE SI DOTARI

 

Izolare fonica dintre apartamente este conform standardelor europene; gresie, faianta in baie hol si bucatarie; centrala termica cu distribuitori si traseu pe fiecare calorifer in parte; obiecte sanitare de calitate superioara; ferestre Rehau 6 camere cu 3 randuri de sticla 4s Saint Gobain ambele executate pe linie tehnologica automatizata; pereti interiori din caramida de 25 cm; iluminat pe casa scarii cu senzorii de prezenta; instalatie electrica cupru brut cu siguranta diferentiale conform standardelor europene; 

Garantie 24 luni de la predarea apartamentului.

 

Vezi galeria foto
Vezi modul de achizitie

 


 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera tip A
Apartament 1 camera tip A
39.900 Euro
Apartament 2 camere tip A
Apartament 2 camere tip A
47.500 Euro
Apartament 2 camere Tip B
Apartament 2 camere Tip B
49.500 Euro
Apartament 2 camere Tip C
Apartament 2 camere Tip C
62.500 Euro
Apartament 2 camere Tip D
Apartament 2 camere Tip D
64.500 Euro
Apartament 2 camere Tip E
Apartament 2 camere Tip E
62.500 Euro
Apartament 3 camere Tip A
Apartament 3 camere Tip A
71.500 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ionut Croitoru

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66