New Mixt Concept CUG

Apartamente de vanzare zona CUG Iasi

Apartamente cu 1, 2, 3 camere 2380 vizualizari
Descriere

Proiectul New Mixt Concept CUG este o initiativa imobiliara de exceptie, un complex urban modern si inovator situat in municipiul Iasi. Suntem mandri sa va prezentam o oportunitate unica de a va alatura unei comunitati vii si dinamice, intr-un cadru urban cu un design de exceptie si o infrastructura de inalta calitate.

Complexul nostru este format din doua cladiri distincte, fiecare avand multiple functionalitati, incluzand spatii comerciale, birouri si apartamente, toate create pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate si confort.

Cladirea C1 va gazdui spatii comerciale moderne si birouri open-space la parter, adaptate pentru a raspunde nevoilor variate ale mediului de afaceri. Pe etajele superioare, veti gasi 30 de apartamente, concepute pentru a oferi un mediu rezidential confortabil si primitor.

Spatiile comerciale si birourile open-space variaza intre 121mp, 195mp si 140mp, asigurand versatilitate pentru afacerile dvs.

Apartamentele includ:

9 apartamente cu o camera 18 apartamente cu 2 camere 3 apartamente cu 3 camere

Cladirea C2 va gazdui birouri moderne la parter si 30 de unitati de locuit la etajele superioare, oferind o gama variata de optiuni pentru nevoile si preferintele dvs.

Birourile variaza in dimensiune de la 38mp la 76mp, asigurand o gama larga de spatii pentru mediul de afaceri.

Apartamentele din aceasta cladire includ:

9 apartamente cu o camera 18 apartamente cu 2 camere 3 apartamente cu 3 camere

Proiectul nostru se bazeaza pe principii solide de proiectare si executie, cu o atentie meticuloasa la detalii. Fundatiile solide din beton armat garanteaza stabilitatea si durabilitatea constructiei, in timp ce suprastructura rezistenta din cadre de beton armat asigura siguranta optima.

Echipa noastra de specialisti se angajeaza sa aduca finisaje exterioare si interioare la cele mai inalte standarde estetice si de calitate. Tencuiala decorativa siliconica, in nuante de alb si gri, in combinatie cu placajele din alucobond, confera cladirilor un aspect modern si elegant. Tâmplaria exterioara din PVC si aluminiu asigura izolare termica si fonica de inalta performanta.

Privind aspectul ecologic, am pus un accent deosebit pe crearea unui spatiu prietenos cu mediul inconjurator, cu numeroase zone verzi si parcari inierbate. Am inclus ample facilitati de parcare, inclusiv locuri speciale pentru persoanele cu dizabilitati si vehicule electrice, promovand astfel utilizarea transportului eco-friendly. Fiecare apartament si birou beneficiaza de locuri de parcare dedicate!

Asteptam cu nerabdare sa va intampinam in acest proiect remarcabil si sa va oferim sansa de a deveni parte a unei comunitati dinamice si inovatoare, care doreste sa construiasca viitorul urban al Iasului. Va invitam sa explorati cu mai multa detaliere toate posibilitatile pe care le oferim si sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Cu eforturi unite, suntem cei care conturam viitorul urban al Iasului!

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera Tip 1
Apartament 1 camera Tip 1
54.190 Euro
Apartament 1 camera Tip 2
Apartament 1 camera Tip 2
54.556 Euro
Apartament 1 camera Tip 3
Apartament 1 camera Tip 3
58.900 Euro
Apartament 2 camere Tip 1
Apartament 2 camere Tip 1
72.306 Euro
Apartament 2 camere Tip 2
Apartament 2 camere Tip 2
73.051 Euro
Apartament 2 camere Tip 3
Apartament 2 camere Tip 3
73.666 Euro
Apartament 2 camere Tip 4
Apartament 2 camere Tip 4
75.550 Euro
Apartament 2 camere Tip 5
Apartament 2 camere Tip 5
76.047 Euro
Apartament 2 camere Tip 6
Apartament 2 camere Tip 6
77.106 Euro
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
102.795 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66