Moon Reflexes

Apartamente de vanzare zona Podul de Fier Iasi

Apartamente cu 1, 2, 3 camere 955 vizualizari
Descriere

Numele comunitatii se refera simbolic la dorintele si ideile dezvoltatorilor pentru noua comunitate, precum si la ideologia viitorilor rezidenti (oameni care iubesc natura, apa, frumusetea). Reflectiile determina si locatia geografica a cartierului, langa un lac unde reflexia lunii este cea mai puternica pe apa. In lucrarile de constructie pe care le desfasuram, folosim doar materiale si produse de cea mai inalta calitate, intrucat scopul nostru este sa oferim clientilor nostri protectie mai presus de orice. Dorim sa fim recunoscuti pentru furnizarea de servicii de prima clasa ca o companie care se bazeaza pe integritate si respect reciproc, iar pentru a realiza acest lucru, siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra principala.

Imobilele sunt situate in Moara de Vant, langa cartierul Tatarasi, intr-o zona linistita departe de agitatia orasului, la doar 10 minute de Palas Mall. Va oferim spatii vitrate spatioase, 1, 2 sau 3 camere, apartamente complet utilizate, in functie de cerintele pe care le comunicati cu noi. Designul este in conformitate cu cele mai recente tendinte, iar arhitectura exterioara se ridica la inaltimea asteptarilor.

Apartamentele au o separare eficienta a spatiului, camere spatioase si luminoase, terase cu balustrade din sticla, conferindu-le un aspect unic. Vom folosi cele mai bune finisaje si materiale pentru dumneavoastra pentru ca vrem sa va oferim cele mai bune conditii. Ne-am propus sa ne adaptam stilurilor moderne de viata si sa construim ansambluri rezidentiale in diferite zone in functie de locul in care lucrezi sau unde lucreaza copiii tai. Totul este special conceput pentru tine! Suntem siguri ca veti fi impresionati si ve-ti dori sa va mutati intr-una dintre statiunile noastre in curand. Este timpul sa faci alegeri inteligente pentru tine si pentru cei dragi!

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 Camera Tip 2
Apartament 1 Camera Tip 2
51.500 Euro
Apartament 1 Camera Tip 1
Apartament 1 Camera Tip 1
54.000 Euro
Apartament 2 Camere Tip 2
Apartament 2 Camere Tip 2
62.200 Euro
Apartament 2 Camere Tip 3
Apartament 2 Camere Tip 3
65.000 Euro
Apartament 2 Camere Tip 1
Apartament 2 Camere Tip 1
66.500 Euro
Apartament 3 Camere Tip 1
Apartament 3 Camere Tip 1
87.000 Euro
Apartament 3 Camere Tip 2
Apartament 3 Camere Tip 2
93.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Miron

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2022

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66