Mon Jardin Residence Copou

Apartamente de vanzare zona Copou Iasi

Apartamente cu 1, 2, 3 camere 19838 vizualizari
Descriere

Va propunem un nou complex rezidential situat in Iasi, intr-o zona deosebita ce se remarca prin spatiu verde si confort interior, intitulat Mon Jardin Residence Copou sau Apartamente de familie.

De ce apartamente de familie?

E simplu - aici va oferim tot ce aveti nevoie din punctul de vedere al spatiului si confortului atat interior cat si exterior, adica apartamente decomandate cu bucatarii inchise si camere spatioase, balcoane mari iar la exterior aveti spatiul verde atat de reconfortant si necesar oricaruia dintre noi, constituit de o padure nedefrijabila situata vis-a-vis de complex.Amplasament exceptional in prelungirea bulevardului Carol (Copou), in planul al doilea de la strada principala.

Avand apartamente de vanzare cu 1, 2 si 3 camere, care imbina intr-un mod util si placut mediul urban cu cel modern.Confortul si siguranta locatarilor sunt prioritare proiectului nostru. Fiecare apartament a fost proiectat cu scopul de a oferi cat mai mult spatiu, cat mai multa lumina si un moment de relaxare intr-o zona foarte linistita. Locuintele sunt gandite astfel incat sa se adapteze nevoilor si exigentelor oricarei persoane, datorita compartimentarilor diverse care se bucura de finisaje atent executate.Complexul va dispune de locuri de parcare, parc pentru copii, iluminat stradal, dar si un market de unde locatarii se vor putea aproviziona.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera
Apartament 1 camera
37.000 Euro
Apartament 2 camere decomandat
Apartament 2 camere decomandat
54.000 Euro
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
70.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66