Manta Rosie Residence

Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

Apartamente cu 1, 2, 3 camere 4005 vizualizari
Descriere
Experienta si viziunea dezvoltatorului, reprezinta puncte forte in acest ansamblu rezidential.

Arhitectura moderna, experienta in constructii vasta a dezvoltatorului imobiliar, facilitatile integrate clientilor cumparatori inca de la inceput, provocarea de a cuprinde cele mai inalte cladiri rezidentiale din Iasi, fac ca impactul acestuia asupra zonei in care este dezvoltat, sa fie unul major, si sa se schimbe cu mult in bine, fata de ceea ce reprezenta locatia, pana mai de curand.

In ansamblul rezidential Manta Rosie Residence, gasesti in pachetul standard de achizitie pe langa finisaje si compartimentari bine gandite si o serie de imbunatatiri noi, livrate de dezvoltatorul imobiliar inca de la inceput, cum ar fi: termostat inteligent, senzor fum, contact magnetic al incuietorii, senzor inundatie, apometru inteligent, acces inteligent in locuinta.

Pentru noii proprietari din ansamblul rezidential Manta Rosie Residence, situat la poalele Padurii Cetatuia care se bucura de aer curat, liniste si o priveliste minunata ! Sa locuiesti cat mai aproape de natura, dar in acelasi timp să fii si foarte aproape de centrul orasului, departe de poluare, este benefic atat pentru trup cat si pentru suflet!

Situat la doar 100 de metri, de bulevardul Poitiers, ansamblul rezidential Manta Rosie Residence este desfasurat pe o suprafata de teren de 9500 mp si include 5 imobile de locuinte cu regim redus de inaltime de 4 si 6 etaje. Corpurile de cladiri vor fi unite printr-un subsol general unde se vor amenaja adaposturi de aparare civila, boxe, spatii tehnice si 124 locuri de parcare.

Pentru a intregi caracterul de comunitate, rezidentii complexului rezidential Manta Rosie Residence au acces in exclusivitate la un loc de joaca, sigur si supravegheat, unde parintii să isi poată lasa copiii fara nici o grija, sa se bucure de spatii verzi si jocuri interactive.

Locuitorii Ansamblului Rezidential Manta Rosie Residence au la dispozitie locuri de parcare subterane si supraterane special amenajate.

Calitatea constructiei, atent monitorizata la fiecare etapa de construire.

Structura imobilelor din proiectul rezidential Manta Rosie este construita astfel:

fundație tip radier generaladăposturi de apărare civilă (buncăr)subsolul blocurilor prevăzut cu 124 locuri de parcare, spații tehnice și boxestructura de rezistență cadre beton armattermoizolație exterioară de 10 cmlifturi de ultimă generațiefinisaje premium de import

Statie de transport public, disponibila in complexul rezidential nou construit.

Accesul in zona din punctul de vederea a transportului in comun, este asigurat prin liniile de autobuz si sunt disponibile rute ce pot deservi deplasare in orice cartier a Iasi-ului

Facilitatile zonei in care este amplasat proiectul imobiliar, sunt asigurate de prezenta supermarketului, Lidl, Carrefour, Dedeman, restaurante, statii peco, farmacii, biserica, unitati scolare, gradinite, diverse spatii de agrement, acces facil catre toate punctele de interes maxim a orasului, etc.

Apartamente noi de vanzare, confortabile si accesibile.

Apartamentele din Proiectul Rezidential Manta Rosie Residence, se predau la cheie finisate complet, bransate la toate utilitatile publice, contorizate separat si cu toate caile de acces, precum si casa scarii, bine definite si finalizate.

Datorita dotarilor si facilitatilor moderne, a tehnologiilor integrate si a materialelor noi, confortul dintr-un apartament rezidential nu se poate compara cu o locuinta veche. In ziua de azi, majoritatea ansamblurilor rezidentiale utilizeaza materiale de inalta calitate in ceea ce priveste constructia peretilor, tamplaria si izolatiile si, in acelasi timp, isi doteaza locuintele cu sisteme smart si alte facilitati.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 cam D, Nicolina - Continental
Apartament 1 cam D, Nicolina - Continental
61.200 Euro
Apartament 1 cam, Frumoasa - Lidl
Apartament 1 cam, Frumoasa - Lidl
63.000 Euro
Apartament 2 cam D, Nicolina - Continental
Apartament 2 cam D, Nicolina - Continental
83.000 Euro
Apartament 2 cam D, Nicolina - Continental
Apartament 2 cam D, Nicolina - Continental
88.900 Euro
Apartament cu 3 camere decomandat, Nicolina - Continental
Apartament cu 3 camere decomandat, Nicolina  - Continental
127.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Adam

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66