Magnoliilor Residence

Apartamente de vanzare zona Centru Iasi

14044 vizualizari
Descriere

Deoarece traim in secolul vitezei si timpul a inceput sa fie din ce in ce mai pretios, ne-am gandit la o locatie foarte bine pozitionata, aproape de orice punct de interes din oras, la 2 minute de mers pana in complexul Palas si centrul orasului. Magnoliilor Residence este construit la un standard inalt de calitate, pe cadre lamelare din beton armat imbracat cu BCA YTONG, atat la exterior cat si in interiorul apartamentelor, cu posibilitatea de personalizare a apartamentelor.

 

Imobilul dispune de parcari subterane si supraterane, ce se achizitioneaza separat. Apartamentele au un functional deosebit si compartimentari atent alese, fiind atat decomandate cat si open-space, incercand astfel sa acoperim toate gusturile in materie de compartimentare. Cu siguranta la Magnoliilor Residence vei simti de la inceput caldura casei pe care ai visat-o mereu.


Locuiesti in siguranta, deoarece blocurile sunt facute cu cele mai bune materiale si sunt proiectate sa reziste timp foarte indelungat. Copilul tau va creste intr-un mediu sanatos si sigur.


Cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, si in imediata vecinatate a unui club privat, centrul spa si piscine, inclusiv pentru copii, locuri de joaca si spatii verzi.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Ionut Croitoru

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66