Lapis Residence

Apartamente de vanzare zona Galata Iasi

Apartamente cu 1, 2, 3 camere 301 vizualizari
Descriere

Descoperiți Lapis Residence, un nou ansamblu rezidențial de apartamente noi situat în zona Galata. Acest proiect inovator este inspirat de frumusețea și rafinamentul pietrei semiprețioase LAPIS LAZULI, cunoscută pentru calitățile ei de puritate și perfecțiune. Lapis Residence își propune să ofere rezidenților nu doar un simplu spațiu de locuit, ci o experiență de viață unică, în armonie cu natura și în pas cu ultimele tendințe în materie de design și sustenabilitate.

Cu o localizare ideală, Lapis Residence este la doar 15 minute de centrul vibrant al orașului Iași, poziționarea strategică oferind acces rapid la principalele puncte de interes, precum și la instituții de învățământ, supermarketuri și centre comerciale. Astfel, rezidenții se pot bucura de liniștea și siguranța unei comunități exclusiviste, departe de agitația urbană, dar totodată foarte aproape de pulsul orașului.

Ansamblul rezidențial include 380 de apartamente, proiectate meticulos pentru a se potrivi stilului tău de viață. Fie că este vorba de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, fiecare locuință este gândită pentru a maximiza confortul și pentru a asigura un standard de viață superior. Apartamentele sunt disponibile în diverse configurări, fiecare fiind dotate cu finisaje premium, ce reflectă eleganța și calitatea care definește Lapis Residence.

Finisajele de înaltă calitate sunt alese cu grijă pentru a crea un ambient modern și sofisticat. Pardoselile elegante, feroneria de ultimă generație, tâmplăria PVC cu geam termopan și instalațiile sanitare de top sunt doar câteva dintre detaliile care fac diferența. De asemenea, fiecare apartament este proiectat cu atenție pentru a optimiza spațiul și a asigura un flux natural de lumină, oferind astfel o atmosferă caldă și primitoare.

Lapis Residence este un exemplu de dezvoltare imobiliară sustenabilă, integrând soluții ecologice precum panourile fotovoltaice, care asigură o parte din energia necesară clădirilor, diminuând astfel amprenta de carbon. Mai mult, ansamblul rezidential beneficiază de amenajări exterioare cu spații verzi și piste pentru biciclete, încurajând un stil de viață sănătos și activ.

Pentru cei interesați de achiziționarea unui apartament în acest complex exclusivist, Lapis Residence oferă condiții avantajoase de plată, cu posibilitatea de a beneficia de discounturi substanțiale pentru plăți în avans de până la 90%. Astfel, fiecare viitor proprietar poate alege opțiunea de plată care i se potrivește cel mai bine, având garanția unei investiții sigure și profitabile.

Echipa Lapis Residence este dedicată satisfacției clienților, oferind transparență totală în ceea ce privește fiecare etapă a construcției. Vizitarea showroom-ului Lapis Residence este primul pas spre alegerea apartamentului ideal pentru tine și familia ta. Profitați de ocazia de a trăi într-un mediu care echilibrează perfect confortul urban cu respectul pentru natură și descoperiți un stil de viață care redefinește luxul și confortul în Iași.

Nu ratați șansa de a deveni parte din comunitatea Lapis Residence. Contactați-ne acum prin agentul nostru de vanzari la 0731.22.66.66, pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare.

Alegeți Lapis Residence – locul unde stilul de viață contemporan întâlnește eleganța și sustenabilitatea.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera
Apartament 1 camera
64.400 Euro
Apartament 2 camere decomandat
Apartament 2 camere decomandat
81.200 Euro
Apartament 3 camere open space
Apartament 3 camere open space
86.800 Euro
Apartament 3 camere Decomandat
Apartament 3 camere Decomandat
113.400 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66