LAGOM Apartments

Apartamente de vanzare zona Bucium Iasi

Apartamente cu 1, 2 camere 769 vizualizari
Descriere
Descoperiți Lagom Premium Apartments:

Bine ați venit în lumea Lagom Premium Apartments, unde fiecare detaliu este atent gândit pentru a vă oferi o experiență de locuit de neuitat. Situați în Bucium - Vișani, aceste apartamente nu sunt doar un simplu loc de locuit, ci o promisiune a unei vieți în armonie cu natura și cu cele mai moderne facilități.

Lagom Premium Apartments se mândresc cu o localizare strategică, aproape de oraș, dar departe de haosul urban, oferindu-vă liniștea și confortul pe care vi le doriți. Înconjurați de peisaje uluitoare, aceste apartamente sunt o oază de lux și confort, gata să vă întâmpine cu o gamă largă de facilități menite să satisfacă toate preferințele.

Calitatea vieții este pusă pe primul plan la Lagom Premium Apartments. Cu 360 de apartamente disponibile, fiecare 100% finisat și cu compartimentare generoasă, aveți libertatea de a alege spațiul care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață. Fie că optați pentru un apartament cu 1 cameră sau unul cu 2 camere, fiecare unitate este disponibilă la prețul de 1200 euro/mp, reflectând un raport excelent calitate-preț.

Pentru cei care își doresc să investească în viitorul lor, Lagom Premium Apartments oferă oportunitatea achiziționării în rate egale la dezvoltator, facilitând accesul la propriul cămin și promovând stabilitatea financiară pe termen lung. Acesta este locul unde visele devin realitate și unde fiecare zi este îmbogățită de confortul și siguranța pe care le merități.

Facilitățile oferite sunt gândite să vă maximizeze timpul petrecut în relaxare și apropierea de natură. De la cele 250 de locuri de parcare, la sălile de fitness în proximitate și parcurile amenajate pentru relaxare, fiecare aspect al vieții dvs. la Lagom Premium Apartments este îmbunătățit. Structura solidă din beton armat, izolarea de 10 cm și securitatea asigurată 24/7 sunt doar câteva dintre detaliile care fac din acest ansamblu rezidential, un loc sigur și confortabil pentru a vă numi acasă.

Apartamentele din complexul rezidential Lagom sunt concepute pentru a vă aduce natura mai aproape, cu priveliști panoramice care transformă fiecare răsărit într-un spectacol vizual în camera de zi. Lucrările de construcție avansează rapid, cu un prim bloc complet finalizat și 80% din cele în curs de dezvoltare, toate menite să vă ofere un spațiu confortabil și accesibil cât mai curând posibil.

Tipurile de apartamente disponibile la Lagom Premium Apartments sunt variate, pentru a se potrivi nevoilor fiecărui rezident:

- 1 Cameră tip A: 39mp, decomandat, disponibile la toate etajele.- 1 Cameră tip B: 42mp, semidecomandat, disponibile la toate etajele.- 2 Camere tip A: 58,80mp, decomandat, disponibile la toate etajele.- 2 Camere tip B: 56mp, decomandat, disponibile la toate etajele.

La Lagom Premium Apartments, nu doar că investiți într-o proprietate imobiliara, ci investiți într-un stil de viață, în amintiri și într-un viitor mai bun. Ne-am dedicat viziunea că un apartament nou la marginea naturii trebuie să fie o experiență de neuitat, să fie începutul unui nou capitol în viața dvs.

Lagom Premium Apartments - aici este oportunitatea de a vă investi în viitor. Începeți această călătorie alături de noi!

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera TIP A
Apartament 1 camera TIP A
43.750 Euro
Apartament 2 camere TIP A
Apartament 2  camere TIP A
50.300 Euro
Apartament 2 camere Tip B
Apartament 2 camere Tip B
62.500 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66