Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/interimo/public_html/apartamenteiasi.ro/page.php on line 48
Apartamente noi de vanzare in Iasi - Intimo Residence

Intimo Residence

Apartamente de vanzare zona Centru Iasi

2522 vizualizari
Descriere

Inter Imobiliare este promotor si agent de vanzari al noului proiect imobiliar INTIMO RESIDENCE situat in zona CENTRU a orasului Iasi, in proximitatea parcului Palas, aproape de mijloace de transport,  Universitatea Tehnica "Gh. Asachi", cu acces facil spre toate punctele de interes ale orasului. INTIMO RESIDENCE propune un nou concept de apartamente in zona centrala, are un regim de inaltime de P+4E cu 25 de apartamente de vanzare cu 1 si 2 camere cu suprafete intre 27mp si 48mp.

Imobilul dispune locuri de parcare supraterane, ce se achizitioneaza separat. Apartamentele au un functional deosebit si compartimentari atent alese, incercand astfel sa acoperim toate gusturile in materie de compartimentare. Cu siguranta la INTIMO RESIDENCE vei gasi compartimentari deosebite pentru zona centrala, cu terase generoase, ce ofera un confort deosebit, prin natura imobilului pozitionat in planul 2 de la bulevardul principal, ferit de zgomotul si aglomeratia traficului din zona centrala.

Locuiesti in siguranta, deoarece blocurile sunt facute cu cele mai bune materiale si sunt proiectate sa reziste timp foarte indelungat. Copilul tau va creste intr-un mediu sanatos si sigur.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Inter Imobiliare

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66