Himson Apartaments

Apartamente de vanzare zona Tatarasi Iasi

Apartamente cu 1,2,3 camere 6135 vizualizari
Descriere

HIMSON® este un ansamblu rezidential unic, modern si minimalist cu dotari si finisaje de exceptie, pentru ca tu sa te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi de vanzare, din cadrul HIMSON® sunt inteligent proiectate, creand suprafete ideale pentru toate activitatile familiei tale.

Am optat pentru o fatada ventilata din bond si balcoane cu sticla securizata, integrate intr-o armonie perfecta. Am dezvoltat un stil arhitectural modernist, in care am integrat tehnologia cu nobletea materialelor de calitate.

Construit pe o singura fundatie in formă de H, cu un regim de inaltime 2S + P + 8E, HIMSON® este cel mai mare proiect imobiliar unitar din Moldova, cu o amprenta la sol de 2.200mp si cu o suprafata totala construita de peste 32.500mp.
 
Aspectul modern este daruit de calitatea materialelor si de modul de utilizare a acestora, totul pentru a asigura unicitatea designului interior si de a da personalitate spatiului. Arhitecti si designeri de top au creat un cumul de solutii premium care sa te reprezinte pe deplin. Pentru apartamentul tau poti opta acum, pentru dotari SMART, un sistem inteligent de alertare a proprietarului in caz de incendiu, inundatie sau furt.

 

Oferim servicii personalizate in functie de nevoile si dorintele proprietarilor, oferind servicii si suport la orice ora din zi si din noapte. Am creat 8 tipuri de apartamente cu suprafete intre 32mp si 92 mp.
 
Ai totul la indemana! Intreg parterul va fi destinat spatiilor comerciale, cu suprafete generoase si zone bine luminate si vitrate, potrivite pentru supermarket, after school si gradinita, cabinete medicale, salon de infrumusetare, curatatorie textila, sala de fitness sau orice alt tip de activitate. Am rezervat pentru supermarket o suprafata de peste 500 mp, iar pentru celelalte tipuri de business peste 1.000 mp

Amplasat foarte aproape de forfota orasului, dar totusi departe de agitatia de zi cu zi, pe o artera principala destinata cu precadere tranzitului catre zona centrala, HIMSON® are avantajul amplasarii intr-o zona foarte linistita si usor accesibila.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 1 camera
Apartament cu 1 camera
39.950 Euro
Apartamente cu 2 camere Tip 1
Apartamente cu 2 camere Tip 1
53.550 Euro
Apartamente cu 2 camere Tip 2
Apartamente cu 2 camere Tip 2
62.100 Euro
Apartament cu 3 camere
Apartament cu 3 camere
76.800 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Florin Filip

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66