Green Park

Apartamente de vanzare zona Tatarasi Iasi

Apartamente cu 2,3,4 camere 224303 vizualizari
Descriere

Ce inseamna Green Park ?
Green Park reprezinta un urias centru rezidential modern si accesibil. Este cel mai ambitios proiect demarat in Iasi si dispune de parcare subterana, parc privat in care linistea caminului tau este vegheata eficient prin metode moderne de paza si protectie.
In total, ambitiosul proiect Green Park Iasi cuprinde 14 blocuri structurate pe opt si 14 etaje. Intreaga zona locativa include un urias parc privat ce se va intinde pe nu mai putin de 3 hectare. Dorind sa ofere un comfort sporit clientilor sai, proiectul va cuprinde un centru comercial destinat cumparaturilor dar si petrecerii timpului liber. In plus, cartierul este dotat cu o parcare subterana, unde viitorii locatari isi vor putea lasa masinile in deplina siguranta. Compania care a pus bazele acestui proiect, a estimat costurile totale a investitiei la aproximativ 120 de milioane de euro.
Fiind bine incadrat in planurile de dezvoltare ale Iasului, proiectul prinde viata in zona Tatarasi- Venetia.

 

Garantia lucrarilor
Green Park este ridicat de cei mai performanti constructori impreuna cu o echipa de arhitecti profesionisti. Toate amenajarile interioare precum si cele exterioare cu care sunt dotate apartamentele au o garantie de 3 ani de la primirea cheii. In plus, structura constructiei este garantata pe toata durata de viata a acesteia.

 

Cum arata apartamentul meu ?
La Green Park gasesti cele mai spatioase apartamente. Poti sa alegi un studio, locuinte cu doua, trei sau patru camere si chiar un penthouse, situat la ultimul nivel.
Apartamentele au suprafete intre 50 si 150 mp, cu un living generos si terase spatioase, cu vedere spre parc. Beneficiezi de centrala termica, izolatie fonica si termica, parchet triplu stratificat din lemn, usi antiefractie si multe alte facilitati de ultima ora, pe care te invitam sa le descoperi.

 

Pot sa aleg ?
Sigur ca da. Imobilele sunt construite modular, deci le poti compartimenta dupa dorinta. Specialistii Green Park te vor ajuta sa iti personalizezi locuinta, adaptind-o personalitatii tale si stilului tau de viata.  

 

Viata in Green Park
O locuinta in Green Park nu inseamna numai un simplu apartament, ci un pachet intreg de avantaje si facilitati create special pentru locatarii cartierului rezidential. In Complexul Green Park, destinat exclusiv acestora, tot ce ai visat devine de astazi usor accesibil si bine pozitionat intr-un stil de viata modern, echilibrat.

 

In Green Park, te poti intalni cu prietenii la o cafenea eleganta.vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament cu 2 camere, Tip D,
Apartament cu 2 camere, Tip D,
50.750 Euro
Apartament cu 2 camere, Tip C,
Apartament cu 2 camere, Tip C,
51.000 Euro
Apartament cu 2 camere, Tip E,
Apartament cu 2 camere, Tip E,
60.000 Euro
Apartament cu 3 camere, Tip B,
Apartament cu 3 camere, Tip B,
77.500 Euro
Apartament cu 3 camere, Penthouse,
Apartament cu 3 camere, Penthouse,
106.000 Euro
Apartament cu 4 camere, Penthouse,
Apartament cu 4 camere, Penthouse,
129.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Miron

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66