Green Villa Residence

Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

15413 vizualizari
Descriere

Calitatea și confortul nu reprezintă un lux ci o necesitate. Noi construim, voi le dați viață - e o situație de win-win în raportul dintre dezvoltator și client atât timp cât fiecare își face responsabil partea din "deal", adică primul oferă calitate în produsul finit iar celălalt cumpără la prețul corect.

 

Pornind de la această idee de bază a luat naștere conceptul de Green Villa, adică apartamente în clădiri cu un grad mic de înălțime, bine structurate și construite responsabil, după toate normativele legale impuse de Inspectoratul de Construcții. Nu este doar un mod de exprimare deoarece putem dovedi, proiectul Green Villa a ajuns la "pasul 2", primele 4 imobile fiind deja predate și locuite de oameni multumiți care pot oferi oricând un feedback despre ce le-am oferit.

Un imobil de tip vilă este compus din 12 apartamente, câte două unități pe fiecare etaj. Fiecare apartament cu 3 camere de vânzare beneficiază de 2 balcoane, iar branșamentele la toate utilitățile sunt individuale pe fiecare unitate locativă cu contorii pe casa scării.

Apartamentele de 2 camere le gasim la etajele 2 si 3 si sunt de 2 tipuri: apartament de 40 mp si apartament cu o suprafata de 52 mp.

Apartamentele în vilă se adresează acelor clienți care își doresc un spațiu de locuit generos și luminos având dublă vedere, intimitatea dată de numărul redus de vecini, precum și posibilitatea de a se bucura de un spațiu deschis și aerisit, găsibil doar într-o zonă rezidențială.

Locuințele beneficiază de spații generoase, terasă/balcon, curte amenajată, precum și finisaje și dotări de cea mai bună caliate.

Blocurile tip vilă sunt situate în zona Popas Păcurari, la ieșirea din municipiul Iași, în apropierea Complexului Era Shopping Park, în zona de vile, la doar 500m de Șoseaua Păcurari.

Aici ești departe de stresul, poluarea și zgomotul mediului urban și totuși conectat la viața orașului.

 

Vezi galerie foto

Vezi modul de achizitie

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Tipuri de apartamente
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66