Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Poitiers
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar
Valea Lupului

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Garden Villas - Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Garden Villas

Complexul Garden Villas, cuprinde 6 blocuri de tip vilă la numai 50 metri de șoseaua principală și stația de transport în comun, cu curte și parcări în interiorul complexului, cu locuri de joacă pentru copii, cu spații verzi și de agrement pentru adulți. Punând accent pe siguranța și intimitatea locuitorilor săi, Garden Villas, este un proiect îngrădit cu acces cu barieră controlată prin telecomandă și camere de supraveghere video.


Conceptul noilor apartamente va fi de ,, locuință inteligentă" din toate punctele de vedere: de la procesul de construcție responsabilă, proiectare, materiale folosite, tehnologie de acces și siguranță, utilități, consum redus de energie, până la pachetul de facilități, servicii și administrare ulterior dării în folosință.

 

Atât calitatea execuției cât și a materialelor folosite la finisarea apartamentelor este de excepție, folosindu-se marmură și granit precum și parchet de 11 mm clasa trafic intens. Modern, practic, util și totuși simplu de accesat și controlat - acestea sunt caracteristicile apartamentului tau - date de diverșii senzori ce le are în dotare (pentru apă, fum, alimentare curent electric, gaz ) iar ușile de acces dețin yale digitale și se armează automat în momentul în care vă părăsiți locuința.


Cele 6 tronsoane ale complexului dețin 48 de apartamente de vânzare de 2, 3 și 4 camere cu suprafețe între 49 mp și 80 mp. Nu doar finisajele de excepție și dotările inteligente fac atractiv acest proiect ci și accesul sau facil și în condiții civilizate în orice anotimp, având legături directe la rețeaua de transport în comun către Copou, Piața Unirii, Tg. Cucu , Podu Roș, Tătărași, Nicolina sau orice alt punct de interes din Iași.


Pentru a da tuturor posibilitatea de a locui în complexul nostru acum acceptam și plata în rate pe 10 ani cu avans de 30% din prețul imobilului.

Vezi galeria foto

Vezi modul de achizitie

 


Apartament 2 camere
Suprafata utila 49 mp
Pret 47.800 Euro TVA inclus
Apartament 3 camere Tip 1
Suprafata utila 67 mp
Pret 59.800 Euro TVA inclus
Apartament 3 camere Tip 2
Suprafata utila 74 mp , Balcon 10 mp
Pret 79.800 E TVA inclus
Apartament 4 camere
Suprafata utila 78 mp , Balcon 10 mp
Pret 84.900 Euro TVA inclus


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 32450
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.