Garden Villas

Apartamente de vanzare zona Pacurari Iasi

Apartamente cu 2,3 camere 34245 vizualizari
Descriere

Complexul Garden Villas, cuprinde 6 blocuri de tip vilă la numai 50 metri de șoseaua principală și stația de transport în comun, cu curte și parcări în interiorul complexului, cu locuri de joacă pentru copii, cu spații verzi și de agrement pentru adulți. Punând accent pe siguranța și intimitatea locuitorilor săi, Garden Villas, este un proiect îngrădit cu acces cu barieră controlată prin telecomandă și camere de supraveghere video.


Conceptul noilor apartamente va fi de ,, locuință inteligentă" din toate punctele de vedere: de la procesul de construcție responsabilă, proiectare, materiale folosite, tehnologie de acces și siguranță, utilități, consum redus de energie, până la pachetul de facilități, servicii și administrare ulterior dării în folosință.

 

Atât calitatea execuției cât și a materialelor folosite la finisarea apartamentelor este de excepție, folosindu-se marmură și granit precum și parchet de 11 mm clasa trafic intens. Modern, practic, util și totuși simplu de accesat și controlat - acestea sunt caracteristicile apartamentului tau - date de diverșii senzori ce le are în dotare (pentru apă, fum, alimentare curent electric, gaz ) iar ușile de acces dețin yale digitale și se armează automat în momentul în care vă părăsiți locuința.


Cele 6 tronsoane ale complexului dețin 48 de apartamente de vânzare de 2, 3 și 4 camere cu suprafețe între 49 mp și 80 mp. Nu doar finisajele de excepție și dotările inteligente fac atractiv acest proiect ci și accesul sau facil și în condiții civilizate în orice anotimp, având legături directe la rețeaua de transport în comun către Copou, Piața Unirii, Tg. Cucu , Podu Roș, Tătărași, Nicolina sau orice alt punct de interes din Iași.


Pentru a da tuturor posibilitatea de a locui în complexul nostru acum acceptam și plata în rate pe 10 ani cu avans de 30% din prețul imobilului.

Vezi galeria foto

Vezi modul de achizitie

 

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
47.800 Euro
Apartament 3 camere Tip 1
Apartament 3 camere  Tip 1
59.800 Euro
Apartament 3 camere Tip 2
Apartament 3 camere  Tip 2
79.800 Euro
Apartament 4 camere
Apartament 4 camere
84.900 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66