Fusion Towers

Apartamente de vanzare zona Nicolina Iasi

Apartamente cu 1,2,3 camere 4183 vizualizari
Descriere
Linistea zonei in care traiesti, spatiul generos al incaperilor, compartimentarile inteligente au devenit nevoi de baza a celor care doresc sa isi cumpere o locuinta. Astfel, Fusion Towers din Iasi propune celor interesati un NOU complex rezidential cu apartamente de 1, 2 si 3 camere care datorita pozitionarii excelente pe soseaua Nicolina, una din cele mai cautate zone ale orasului, ofera confortul si intimitatea de care este nevoie.

Fusion Towers imbina perfect esteticul cu functionalitatea si stilul de viata lipsit de griji, oferind câteva dintre dintre cele mai avantajoase locuinte noi din oferta de imobiliare Iasi de la momentul actual.

Intreg ansamblul rezidential detine o arhitectura moderna care imbina suprafete generoase, compartimentari moderne si aspect luminos, iar materialele folosite si atentia la detaliile de executie a finisajelor determina calitatea constructiei.

Complexul este constituit din 5 blocuri turn cu 10 etaje si pune la dispozitia celor interesati in jur de 300 de apartamente noi. Primul turn care se apropie cu pasi repezi de finalizare va fi dat in folosinta in curând. 46 de beneficiari se vor putea bucura de o noua locuinta in aceasta locatie.
in preajma ansamblului de locuinte este prezent Spitalul Providenta, un parc perfect pentru recreere in care te poti bucura de spatiile verzidar si o statie de unde se pot lua mijloacele de transport in comun pentru a ajunge in principalele puncte de interes ale orasului. De asemenea, noile locuinte sunt in apropierea scolilor, a institutiilor publice, a supermarketurilor iar la 5 minute distanta se afla una dintre cee mai importante galerii comerciale din zona Moldovei.

Doua aspecte importante care merita luate in considerare la luarea deciziei de a cumpara o noua locuinta sunt reprezentate de spatiul de joaca pentru copii amenajat pe o suprafata mare in apropierea imobilelor dar si de parcarea subterana si cea exterioara unde proprietarii isi pot lasa masinile in siguranta.
vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera Tip A
Apartament 1 camera Tip A
34.000 Euro
Apartament 1 camera Tip B
Apartament 1 camera Tip B
45.337 Euro
Apartament 2 camere Studio
Apartament 2 camere Studio
34.500 Euro
Apartament 2 camere Tip A
Apartament 2 camere Tip A
46.566 Euro
Apartament 2 camere Tip B
Apartament 2 camere Tip B
58.429 Euro
Apartament 3 camere
Apartament 3 camere
78.858 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Alin Miron

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66