Fortus Residence

Apartamente de vanzare zona CUG Iasi

Apartamente cu 2, 3 camere 13171 vizualizari
Descriere

 

Lucrarile de constructie la noul complex de apartamente Fortus Residence au demarat in acest an, adaugand pe piata imobiliara din Iasi, un numar total de 36 de unitati locative ce variaza de la apartamente cu  2 camere decomandate si open-space pana la apartamente cu 3 camere cu suprafete variate, excelent compartimentate si la preturi accesibile.

Locatia bine cunoscuta deja la 100m de Soseaua Nicolina in zona Cug, in apropierea hotelului Capitol, ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului pe drum principal asfaltat, zona fiind deservita de supermarket-uri, scoli, gradinite, unitati bancare dar si de mijloacele de transport in comun.

Imobilele cu regim mic de inaltime (P+2Et) sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor sunt realizate cu ajutorul caramizilor Porotherm, iar pentru o mai buna izolare se foloseste polistiren EPS 80 de 10 cm, peste care se va aplica tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

La interior locuintele dispun de cele mai bune si mai noi finisaje si echipamente din care enumeram : gresie si faianta import, parchet laminat dublu click import, tamplarie P.V.C. cu geam termopan 6 camere cu geam termopan 4 anotimpuri si 3 randuri de sticla la care se adauga glafurile interioare si exterioare, usi interioare moderne si usa intrare anti efractie, obiecte sanitare in bai, calorifere bine dimensionate si centrala proprie de apartament.

La exterior, ansamblul dispune de spatii verzi amenajate, parcari delimitate, cai de acces si alei pietonale amenajate si iluminate pentru o cat mai buna functionalitate a intregului proiect.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere tip 2
Apartament 2 camere tip 2
74.445 Euro
Apartament 2 camere tip 5
Apartament 2 camere tip 5
82.845 Euro
Apartament 3 camere tip 4
Apartament 3 camere tip 4
105.621 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Razvan Morosanu

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2024

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Mobil: 0731.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66