Era Apartments

Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Apartamente cu 1,2 camere 11338 vizualizari
Descriere

La 700 m de rondul de la Carrefour Era, in zona capat Pacurari, cu acces asfaltat si inconjurat de locuinte noi, va propunem un nou proiect imobiliar intitulat Era Apartments.


Acest proiect cuprinde 5 blocuri cu regim de inaltime P + 3E cu cate 6 apartamente pe nivel, toate compartimentate ergonomic, cu suprafete vitrate mari, bucatarii inchise si bai cu geam de aerisire.


Garsonierele, in numar de 8 pe fiecare bloc au o suprafata de 27,5 mp si sunt orientate sud - est.


Apartamentele de 2 camere sunt in numar de 8 in fiecare bloc, cu o suprafata de 55 mp utili plus 5 mp de balcon tip terasa au o orientare sud - estica conferind o priveliste superba spre oras, acestea, se remarca prin generozitatea incaperilor, luminozitatea conferita de spatiile vitrate mari si pot fi de tip decomandat sau semidecomandat, in functie de dorinta clientilor.


Apartamentele de 3 camere le gasim tot in numar de 8 unitati / bloc, au o suprafata de 70 mp utili plus 5 mp de balcon, sunt orientate spre vest si se remarca printr-o impartire ergonomica si functionala, cu bucatarie de peste 8 mp si baie de 5 mp cu geam de aerisire.


Pentru cei ce doresc suplimentar un spatiu de depozitare, am creat boxe la subsol ce pot fi achizitionate separat de apartamente.


Constructia este realizata responsabil cu structura de rezistenta pe stalpi si grinzi de beton, combinata cu pereti portanti. Toate compartimentarile sunt din caramida la care se adauga aproximativ 5 cm de tencuiala si var, iar la cerere putem sa compartimentam interiorul unui apartament in functie de nevoia d-voastra.


Acest complex imobiliar a fost creat si gandit in ideea de a raspunde cerintelor din partea clientilor ce doresc apartamente generoase cu spatii aerisite si luminoase si compartimentari functionale.


Ca si design interior apartamentele implinesc armonios modernismul compartimentarii open space cu avantajele camerelor si bucatariei separate.


Accesul catre imobil este facil, pe strada sistematizata de oficialitati, cu dimensiunea necesara conform normativelor, iar zona este dezvoltata cu constructii individuale si colective noi si vecini civilizati.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 1 camera,
Apartament 1 camera,
34.000 Euro
Apartament 2 camere,
Apartament 2 camere,
44.000 Euro
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2019

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66