Cautare
avansata
Solicita oferta Doriti sa vindeti sau sa inchiriati un apartament in Iasi Publica oferta Nu ati gasit nici o oferta pe placul dvs
Vanzari apartamente noi Vanzari apartamente Inchirieri apartamente

Zone

Alexandru cel Bun
Apartamente Noi Iasi
Baza 3
Blocuri Noi
Bucium
Bularga
Canta
Central
Centru
Centru Civic
Copou
CUG
Dacia
Dancu
Frumoasa
Galata
Gara
Metalurgie
Mircea cel Batran
Nicolina
Oancea
Pacurari
Podu Ros
Podul de Fier
Podul de Piatra
Semicentral
Tatarasi
Tudor Vladimirescu

Zone limitrofe

Bd. Socola
Horpaz
Miroslava
Popas Pacurari
Rediu
Sf. Lazar

Camere

1 camera
2 camere
3 camere
4 camere

Facilitati

Centrala
Termosistem
Mobilat
Termopan
Usa metalica
Parchet
Gresie + Faianta
Apometre
Modificari interioare
Internet
Cablu tv
Balcon

Inchide cautare avansata

Era Apartments - Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Prezentare generala ansamblu rezidential Era Apartments

La 700 m de rondul de la Carrefour Era, în zona capăt Păcurari, cu acces asfaltat și înconjurat de locuințe noi, vă propunem un nou proiect imobiliar intitulat Era Apartments.

Acest proiect cuprinde 2 blocuri cu regim de înălțime P + 3E cu câte 6 apartamente pe nivel, toate compartimentate ergonomic, cu suprafețe vitrate mari, bucătării închise și băi cu geam de aerisire.

Garsonierele, în număr de 8 pe fiecare bloc au o suprafață de 27,5 mp și sunt orientate sud - est.

Apartamentele de 2 camere sunt în număr de 8 în fiecare bloc, cu o suprafață de 55 mp utili plus 5 mp de balcon tip terasă au o orientare sud - estică conferind o priveliște superbă spre oraș, se remarcă prin generozitatea încăperilor, luminozitatea conferită de spațiile vitrate mari și pot fi de tip decomandat sau semidecomandat, în funcție de dorința clienților.

Apartamentele de 3 camere le găsim tot în număr de 8 unități / bloc, au o suprafață de 70 mp utili plus 5 mp de balcon, sunt orientate spre vest și se remarcă printr-o împărțire ergonomică și funcțională, cu bucătărie de peste 8 mp și baie de 5 mp cu geam de aerisire.
 
Pentru cei ce doresc suplimentar un spatiu de depozitare, am creat boxe la subsol ce pot fi achizitionate separat de apartamente.

Construcția este realizată responsabil cu structură de rezistență pe stâlpi și grinzi de beton, combinată cu pereți portanți. Toate compartimentările sunt din cărămidă la care se adaugă aproximativ 5 cm de tencuială și var, iar la cerere putem să compartimentăm interiorul unui apartament în funcție de nevoia d-voastră.

Acest complex imobiliar a fost creat și gândit în ideea de a răspunde cerintelor din partea clienților ce doresc apartamente generoase cu spații aerisite și luminoase și compartimentări funcționale.

Ca și design interior apartamentele implinesc armonios modernismul compartimentării open space cu avantajele camerelor și bucătăriei separate.

Accesul catre imobil este facil, pe strada sistematizată de oficialități, cu dimensiunea necesară conform normativelor, iar zona este dezvoltată cu construcții individuale și colective noi și vecini civilizați.

 

Vezi galeria foto

Vezi modul de achizitie

 


Apartament 1 camera
Suprafata utila 34 mp , Balcon 5 mp
Pret 34.000 Euro TVA 5% Inclus
Apartament 2 camere
Suprafata utila 49 mp , Balcon 7,6 mp
Pret 44.000 Euro TVA inclus

Oferte ale acestui proiect:

Apartament 1 camera Apartament 2 camere


Mesaj solicitare detalii:

Nume:
Telefon:
E-mail:
Antispam: (tastati sirul din imagine)
 
 
Viziualizari proiect: 10408
 

Cine va prezinta aceste proiecte?


ApartamenteIasi.ro este un proiect al agentiei Inter Imobiliare destinat promovarii ofertelor de apartamente din Iasi, atat apartamente Iasi persoane fizice cat si apartamente in blocurile nou construite in Iasi.
Vizitati si celelalte website-uri ale agentiei nostre dand click pe bannerele de mai jos.

De ce sa cumparati prin noi?


Pentru ca va oferim tot sprijinul nostru GRATUIT! Comisionul la achizitiile in cadrul proiectelor de apartamente noi este 0. Agentia noastra castiga prin contractele cu antreprenorii.
Pentru ca NU GASITI IN ALTA PARTE! Cu o parte din proiectele imobiliare actuale Inter Imobiliare are contracte de exclusivitate si este promotor unic.
Pentru ca avem experienta si profesionalismul de care aveti nevoie.

De ce este util acest site pentru dvs?


Sectiunea de proiecte rezidentiale va prezinta majoritatea blocurilor noi din Iasi si din imprejurimi. Aici gasiti informatii complete si actualizate zilnic in functie de stadiul proiectului, si, prin intermediul albumelor foto va puteti face o imagine reala asupra gradului de finalizare al acestora.