Era Apartments

Apartamente de vanzare zona Popas Pacurari Iasi

Apartamente cu 2 camere 13078 vizualizari
Descriere

La 700 m de rondul de la Carrefour Era, in zona capat Pacurari, cu acces asfaltat si inconjurat de locuinte noi, va propunem un nou proiect imobiliar intitulat Era Apartments.

Acest proiect cuprinde 5 blocuri cu regim de inaltime P + 3E cu cate 6 apartamente pe nivel, toate compartimentate ergonomic, cu suprafete vitrate mari, bucatarii inchise si bai cu geam de aerisire.

Apartamentele de 2 camere sunt in numar de 15 in fiecare bloc, cu o suprafata de 49 mp utili plus 6 mp de balcon tip terasa au o orientare sud - estica si se remarca prin generozitatea incaperilor, luminozitatea conferita de spatiile vitrate mari si pot fi de tip decomandat sau semidecomandat, in functie de dorinta clientilor.

Constructia este realizata responsabil cu structura de rezistenta pe stalpi si grinzi de beton, combinata cu pereti portanti. Toate compartimentarile sunt din caramida la care se adauga aproximativ 5 cm de tencuiala si var, iar la cerere putem sa compartimentam interiorul unui apartament in functie de nevoia d-voastra.

Acest complex imobiliar a fost creat si gandit in ideea de a raspunde cerintelor din partea clientilor ce doresc apartamente generoase cu spatii aerisite si luminoase si compartimentari functionale.Ca si design interior apartamentele implinesc armonios modernismul compartimentarii open space cu avantajele camerelor si bucatariei separate.

Accesul catre imobil este facil, pe strada sistematizata de oficialitati, cu dimensiunea necesara conform normativelor, iar zona este dezvoltata cu constructii individuale si colective noi si vecini civilizati.

vezi toata descrierea
Stiati Ca Banner
Stiati Ca Banner
Apartament 2 camere
Apartament 2 camere
39.000 Euro
Tipuri de apartamente
Apartment type icon Apartament 2 camere47mp
Solicita detalii despre acest proiect
Nume*
Telefon*
E-mail*
Oferta imobiliara propusa de Consilier Imobiliar Sebastian Abalasei

Compania Inter Imobiliare ®

Iasi, Romania, 2002-2020

Birou de vanzari

Bld. Tudor Vladimirescu, nr. 42-44

Cladirea de birouri Expert Building Center

Contact

Tel/fax: 0232.22.66.66

Mobil: 0729.22.66.66